Flaş! Yattara ayrılıyor

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
489485987.jpg

Trabzon'da Yattara krizi yaşanıyor. Trabzonspor'dan gidecek mi gitmeyecek mi tartışmaları yaşanırken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener LİG TV'den Orhan Kılıç'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da Yattara krizi yaşanıyor. Trabzonspor'dan gidecek mi gitmeyecek mi tartışmaları yaşanırken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener LİG TV'den Orhan Kılıç'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yattara'ya çok ciddi 4-5 teklif olduğunu fakat ne kadar teklif ederlerse etsinler satmayı düşünmediklerini söyleyen Şener "Ben bu kadar taraftarın sevgilisi haline gelen futbolcuyu satmayı düşünmem. Fakat bugün öyle farklı şeyler söyledi ki inanamadım. En kısa zamanda Trabzon'a gidiyorum. Eğer bunlar doğruysa ben böyle bir futbolcuyu tutmam. Biz kimseye zorla top oynattırmıyoruz. Sakatlığım var dedi. Daha sonra ağrılarım var dedi ve oynamadı son maçlarda. Eğer böyle şeyler söylemişse Trabzon halkı da bunu kabul etmez" dedi.

"YATTARA TELEFONLARA ÇIKMIYOR"
Öte yandan LİG TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı Yattara'nın Trabzonspor'dan ayrılabileceğini ve Katar'a transfer olabileceğini iletti. Gineli futbolcunun telefonlara bakmadığını ve avukatıyla beraber olduğunu belirten Karyağdı Yattara'nın yarın (Çarşamba) saat 10.00'da bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve Trabzonspor'dan ayrılacağını bu toplantıda söyleyeceğini bildirdi.

Bunun yanı sıra Al Saad takımının Federasyon'dan transfer için 1 gün ek süre aldığını ve menajerlerin bu transferi bitirmek için yarın (Çarşamba) sabahı Trabzon'da olacaklarını bildirdi

tumspor

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
-YATTARA'DAN GİZLİ KALMIŞ BOMBALAR-
Öte yandan başkan Şener'in bu açıklamalarına rağmen, Yattara ile ilgili çok çarpıcı bilgiler daha ortaya çıktı!

Dün gece saatlerinde haberi gündeme taşıyan Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı, bugün de transfer iddiasıyla ilgili çok çarpıcı bilgiler verdi.

Karyağdı, "Futbol Gündemi" programına canlı bağlanarak, transfer teklifi hakkında konuştuğu Yattara'nın kayıt dışında söylediklerini aktardı. Ajansspor.com bu konuşmayı sizler için derledi.

Yattara'ya "Sen çok kaliteli bir futbolcusun. Seneye Trabzonspor'la Avrupa kupalarında oynayıp daha iyi takımlara gidebilirsin. Neden Katar'a gitmek istiyorsun?" şeklinde bir soru yönelttiğini belirten Karyağdı, Gineli oyuncunun bu soru üzerine kendisine;
"Bana çok iyi bir teklif sundular. Her yıl için 2 milyon euro alacağım ve anlaşma 4 yıllık. Böyle bir teklif her zaman gelmez" yanıtını verdiğini belirtti.

Yattara'nın kesinlikle gitmek istediğini, gitmezse sakatlık vb. çeşitli bahanelerle performansının düşebileceğini öne süren Karyağdı, yıldız futbolcunun Katarlı menajerlerle görüştüğünü ve kendi alacağı konusunda da anlaşmaya vardığını söyledi.

Daha sonra, bu transfer haberi nedeniyle kendilerinin sanki 'Yattara'nın gitmesini istiyorlar' gibi gösterildiklerini belirten deneyimli muhabir, kendisinin değil Yattara'nın gitmeyi düşündüğünü ifade etti ve (aslında gizli kalmasını istediğini belirterek) bunu doğrulayacak kayıt dışı bir konuşmayı daha anlattı.

Karyağdı, Yattara'nın kendisine yaptığı açıklamada adeta bir Türk gibi konuşarak; "6 yıl önce buraya geldim ve Trabzonspor kapısından içeri girdim. O kapıyı arkamdan kapatarak kilitlediler ve ben buradan çıkamıyorum" dediğini aktardı!

Transferde sadece Trabzonsporlu yöneticilerin onayının beklendiğini, yönetimin ise şehirde oluşabilecek infialden çekindiğini dile getiren Karyağdı, Katar ekibinin ciddiyetini ise şu sözlerle aktardı; "Katar ekibi o kadar ciddi ki, normalde dün sona eren transfer dönemini, Katar Futbol Federasyonu ile görüşerek bir gün daha uzattılar".

Karyağdı sözlerini, Katarlı yöneticilerin Yattara'yı transfer etmek için bu geceye kadar süresi olduğunu hatırlatarak bitirdi.

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yattara gidiyor şeklindeki haberler hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar..
benim kafam çok karışık.. yattaranın ne kadar disiplinsiz ve tutarsız bir futbolcu olduğunu biliyorum.. Fakat bi bu kadar da Trabzona aşık olduğunu ve burayı çok sevdiğini de biliyorum.. Gitmesinin hayırlı olup olmaması ve hakkına sürülen iddiaların gerçekçi olup olmadığı konusunda çok kararsızım..

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bence bu adam gidecek. skatlık felan hikaye olduğunu düşündüydüm zaten.
trabzon için hayırlısı diyelim

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
söylenen kadar para veriyolarsa
bence gitsin ;)

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10 milyon avro galiba
trabzon 15 milyon istiyorsu.
ama ben 10'a satarım anca o parayı eder.
trabzonda o parayı kimseden alamaz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hani türk vatandaşı olacaktı bu arkadaş?

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Parayı görünce cozurttu sanırım.. Yattara gibi bir yetenek dünyada az bulunur fakat yapısı gereği çok disiplinsiz.. İdmanlara geç geliyor, gece dışarda takılıyor, karısını dövüyor vs. Biraz sorunlu bir futbolcu.. ama cana yakınlığı sayesinde bizlerin de ilgi odağı ve çok sevdiğimiz yıldızımız.. Eğer oynamak istemiyor ve gitmek istiyorsa bir an önce gitmeli , kendisi için ne doğruysa o olmalı 4 senedir burada ve 4 senedir bir şey olamadık o da haklı.. Kalması taraftarıyım ama öyle yalandan yok sakatım, yok başım ağrıyorlarla da devam etmez.. Beşiktaş maçı gibi önemli bir maçta oynatılacak dendi ve yoktu bu şekilde de devam etmez.. Taktiği bile değiştirebilen bir oyuncu olduğu için oyuncak değil bu herhalde..

sonsamuraii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bnce hiç düşünmeden hemen gönderilmeli Trabzonspora yararlı olduğuna inanmıyorum. Gelecek parayla yerine alex, delgado tipi gerektiği zaman takımı tek basına taşıyabilecek görev adamı alınmalı.Trabzonspor yıllardır böyle bir adamın eksikliğini yaşıyor

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bence gitsin trabzon bu parayı iy kullanırsa daha iyi oyuncu alabilir