kullanıcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
1 taş - 1 kuyu - 1 deli - 40 akıllı... 

Özgür Hoca dedi ki:Gerginlikten kurtulma yolu:
1. ergenekoncular yargılanır ve devlet içindeki kadrolerı temizlenir.
2. tuncay gaza getirilir ve bir parti kurdurulur.
3. erken seçim yapılır ve chpnin %19.5 oyunu 1.5 dsp + 9 chp + 9 tuncayın partisi bölüşür.
4. böylelikle chp meclisten temizlenir
biz de biraz huzura kavuşuruz
Özgür Hoca dedi ki:Gerginlikten kurtulma yolu:
3. erken seçim yapılır ve chpnin %19.5 oyunu 1.5 dsp + 9 chp + 9 tuncayın partisi bölüşür.
mnyk dedi ki:Özgür Hoca dedi ki:Gerginlikten kurtulma yolu:
4 maddeye kadar uzatmaya gerek yok.
1. AKP kapanır
Halk huzura kavuşur. Bitti.
teknologs dedi ki:bencede anlayacağı çok şey var..sabah gazatesinden alınıtı olduğunu görememişnyoo dedi ki:mnyk dedi ki:Acaba niye bu tür haberleri Zaman veya Haber7 gibi yayın kuruluşları yapar anlamış değilim?
anlaşılan daha anlayamayacağın çok şey var
Adolf Hitleri de halk getirmişti, milyonlarca insanın ölümüne neden oldu, bu bir savunma değildir.intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım.  Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
Eee geriye ne kalır sevgili ergenekoncular..Güzel memleketimin 10 sene geriye gitmesi kalır. Yeter artık ayak bağı olmayın...o bağlar kopacak yakında.
BaRY dedi ki:Adolf Hitleri de halk getirmişti, milyonlarca insanın ölümüne neden oldu, bu bir savunma değildir.intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım. Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
Eee geriye ne kalır sevgili ergenekoncular..Güzel memleketimin 10 sene geriye gitmesi kalır. Yeter artık ayak bağı olmayın...o bağlar kopacak yakında.
Son günlerdeki lider şöyle olur böyle olur falan bayağı bir megaloman oldu çıktı.TeArS dedi ki:BaRY dedi ki:Adolf Hitleri de halk getirmişti, milyonlarca insanın ölümüne neden oldu, bu bir savunma değildir.intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım. Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
Hitlerle bir görüyorsun yani tayyip i![]()
intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım. Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
aydogdu dedi ki:ergenekondan herşey beklenir,hatta enflasyonun bu kadar yüksek çıkmasınında sebebi onlardır.
kuruwa dedi ki:intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım. Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
anlamadıgım turkıyede gerçek enflasyon yüzde 20 lerde ıken acıklanan yüzde 1 bile değil ülke lafta büyümekte AMA halk malesef ceplerı yenı vergılerle zamlaarla ötv lerle boşaltılmakta para yapan devletin yerleri 2 yıllık karına peşkeş çekilmete maliye bakanını villaları için özel yasa çıkmakta başkada sayalımmı yetermı başbakanın burla okuyan oğlu gemicik almakta uzanları yatları kaç milyon dolardan gitti o allah bilir ne adkardır bizim halkın parası bu intibah senınde cebınden cıkan para bu benımde bunları goremıyen ve halada desteklıyen halkı gordukce tek bır sey dıyorum bu turkıyeden hiç bir şey bu kafalı halkla olmaz
mnyk dedi ki:kuruwa dedi ki:intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım. Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
anlamadıgım turkıyede gerçek enflasyon yüzde 20 lerde ıken acıklanan yüzde 1 bile değil ülke lafta büyümekte AMA halk malesef ceplerı yenı vergılerle zamlaarla ötv lerle boşaltılmakta para yapan devletin yerleri 2 yıllık karına peşkeş çekilmete maliye bakanını villaları için özel yasa çıkmakta başkada sayalımmı yetermı başbakanın burla okuyan oğlu gemicik almakta uzanları yatları kaç milyon dolardan gitti o allah bilir ne adkardır bizim halkın parası bu intibah senınde cebınden cıkan para bu benımde bunları goremıyen ve halada desteklıyen halkı gordukce tek bır sey dıyorum bu turkıyeden hiç bir şey bu kafalı halkla olmaz
hay ağzını öpeyim yav. Yok abi yok resmen örümcek bağlamış nilletimin kafasını. İki kömür iş tamam. Yok işte yani millet ne olduğunun farkında değil. Atatürk kadın haklarını getirdiği zaman da kadınlar bu ne ya nerden çıktı bu diye söylenmişler. düşün yani erkeklerle aynı hakkı alıyorsun ve buna karşı çıkıyorsun nasıl bir zihniyetse bu artık. Aynı şekilde Tayyip başbakan seçilmeden önce dedi ki resmen videosunu dahi bulabilirim size: "Bir ülke hem laik hem de müslüman olamaz. ikisinden birini seçmek zorundadır" dedi. Bunu diyen adam gidiyor yüzde bilmemkaç oy alıyor ve tek başına iktidar oluyor. olacak şey değil ya. daha nedenir ki bu millete bu örümcek beyin olduktan sonra. daha da konuşmak istemiyorum. konuştukça, konuştuğum kişileri de düşündükçe sinirlerim fırlıyor.
quazar dedi ki:mnyk dedi ki:kuruwa dedi ki:intibah dedi ki:Ak parti'yi halk açmıştır, halk kapatır...o üyelerin Ak partiyi kapatmak için kafayı yemiş olmaları lazım. Ak parti kapatmadan sonra %55 le gelir. O zaman anayasayıda o mahkemeyide kapatır.
hay ağzını öpeyim yav. Yok abi yok resmen örümcek bağlamış nilletimin kafasını. İki kömür iş tamam. Yok işte yani millet ne olduğunun farkında değil. Atatürk kadın haklarını getirdiği zaman da kadınlar bu ne ya nerden çıktı bu diye söylenmişler. düşün yani erkeklerle aynı hakkı alıyorsun ve buna karşı çıkıyorsun nasıl bir zihniyetse bu artık. Aynı şekilde Tayyip başbakan seçilmeden önce dedi ki resmen videosunu dahi bulabilirim size: "Bir ülke hem laik hem de müslüman olamaz. ikisinden birini seçmek zorundadır" dedi. Bunu diyen adam gidiyor yüzde bilmemkaç oy alıyor ve tek başına iktidar oluyor. olacak şey değil ya. daha nedenir ki bu millete bu örümcek beyin olduktan sonra. daha da konuşmak istemiyorum. konuştukça, konuştuğum kişileri de düşündükçe sinirlerim fırlıyor.
Bağnazlığın alemi yok. Ne iki kömürü seviyesiz bağnazlar. Fakirlere yardım yapılınca adını başka yerlere çektiniz . Tabii sizin kitabınızda devleti,n vatandaşa el uzatması olayı yok. ANcak almayı bilirsiniz o kadar. Elbette vatandaş kendine yardım eli uzatanı unutmaz. Siz onu başka türlü yorumnlarsınızki bu CHP kafasının taş devrine ait bağnazlığının en büyük göstergesidir.
Öte yandan yukarıda gerçek enflasyon %20 diyen zırcahile iki çift lafım var. Aylık ve yıllık enflasyon rakamlarını birbirine karıştırma yoksa aynen böyle rezil olursun. Yıllık 10 civarı bir enflasyon var o kadar. Alım gücü olarak halkın alım gücü arttı bu şüphe götürmez bir gerç.ek ama chpli kaymak tabakanınki düştü!!!! Bir güvenlik memuru bu iktidardan önce 2500 dolar civarı yıllık gelire sahipken şimdi maaşıyla en az 9000 dolarlık gelire sahip. Siz bunları anlamazsınız çünkü size matematik bile bir şey anlatamaz. Sizin anladığınız tek şey tıpkı kendi içinizde olduğu gibi dışarıya karışda bağnazlığınızı gösterip KAVGACIlığınıza devam etmektir. Bknz. tüm chp toplantı ve kurultayları!
Bunca şeyden sonra hala vatanhaini teröristleri savunuyorsunuzya ne seviyedesiniz bu ölçülebilir değil demektir.. Dün pkk ya kucak açan Cumhuriyet gazetesi birden vatanperver oldu (yaşı küçükler Cumhuriyet gazetesinin 1980 öncesi durumundan bihaberdirler).. Miting yaptınız ondada pkklılarla halay çektiniz.
Şimdi bu ergenekon olayıyla herşey daha netleşti. Pkkyıda Hizbullahı ve diğerlerinide organize edip bu milletin şah damarından bıağı eksik etmeyenler sizin bu kafanızdır. Ama beklenen gün mutlaka gelecek ve bu millet istediği istediği gibi yaşayacak.
İnssanlarımız chp bağnazlının istediği şekjilde değil, kendi istedikleri şekilde ömürlerini yaşayacaklar. Açığı kapaslııs farketmez, biribinin haklarına saygı oldukça bu millet yüzyıllardan gelen kanına ihanet etmez. Sadece şu tutuklanmaya başlayan kanı bozuk ermeni dölleri hariç!!!
kuruwa dedi ki:nisanla temmuz arasındakı enflosyan farkı yüzde 20 eksik yazılmıs olabilir ama sen tarikatcı isen gerçekten işlerın iyidir alanyada öyle ben alanyalıyım biliyorum nerden biliyorsun deme burda seçilen belediye başkasnı sayesınde ihalerler ve paralar onları seçenlere akmakta .bu arada ben parti tutmam sağ sol görüşüm yok gerçekleri görür ve söylerim bir bakıma halk alıyor ama kredi kartı ile neden nakıt yokta ondan sen ilerleyen zamanlarıda gör nakıti ve kredi kartı limiti bitenlerle iç piyasa o kadar rezil olcakkı .sen toplu bir cewap yazmıssın pekı akp nın yolsuzlukları peşkeşleri bunlar soldan bile daha rezil bir şekilde iyi bak solda olmadı demedım her partı yaptı ama akp suyunu çıkardı artık kısacası ben sol sağ gorusum yokken doğruları yazarken sen hala ülkeyı kaososa goturen bir partıyı savunurken AYNEN YAZDIGIM GİBİ SİZİN GİBİ GERÇEĞİ DAHİ GÖREMİYEN ZİHNİYETLERE TR DEKI ŞU ANDA YAŞANANLAR VE DA ZAMLAR VERGILER DAHA BAŞLANGIÇ DAHA ÖNCEDE 2 DEFA AKP OY VEREN KİŞİYE BAZI ŞEYLERI ANLATTIM VE ODA BU ANLATTIKLARIMI GORUNCE AKP DEN NeFRET DUYDUGUNU DİLE GETIRMEKTE TARIKATCI KESIM MALESEF SENDE OYLESIN BELLI GERÇEKLERI GOREMIYORLAR DİNİN ARKASINA SAKLANMIş BU HARAMZADELERIN YAPTIKLARINI VE DIŞARI ÇIKIP HALKA SORMUYORSAN ALIM GÜCÜNÜ TV DEN BAK HEPSINI AKP KAPAMADI BİLİYORSUN ARADA GERÇEK TURKIYEYI BAĞIRA BAĞIRA GÖSTERENLER VAR GÖZLÜK TAK SEYRET O ZAMAN BELKİ GÖRÜRSÜN
quazar dedi ki:kuruwa dedi ki:nisanla temmuz arasındakı enflosyan farkı yüzde 20 eksik yazılmıs olabilir ama sen tarikatcı isen gerçekten işlerın iyidir alanyada öyle ben alanyalıyım biliyorum nerden biliyorsun deme burda seçilen belediye başkasnı sayesınde ihalerler ve paralar onları seçenlere akmakta .bu arada ben parti tutmam sağ sol görüşüm yok gerçekleri görür ve söylerim bir bakıma halk alıyor ama kredi kartı ile neden nakıt yokta ondan sen ilerleyen zamanlarıda gör nakıti ve kredi kartı limiti bitenlerle iç piyasa o kadar rezil olcakkı .sen toplu bir cewap yazmıssın pekı akp nın yolsuzlukları peşkeşleri bunlar soldan bile daha rezil bir şekilde iyi bak solda olmadı demedım her partı yaptı ama akp suyunu çıkardı artık kısacası ben sol sağ gorusum yokken doğruları yazarken sen hala ülkeyı kaososa goturen bir partıyı savunurken AYNEN YAZDIGIM GİBİ SİZİN GİBİ GERÇEĞİ DAHİ GÖREMİYEN ZİHNİYETLERE TR DEKI ŞU ANDA YAŞANANLAR VE DA ZAMLAR VERGILER DAHA BAŞLANGIÇ DAHA ÖNCEDE 2 DEFA AKP OY VEREN KİŞİYE BAZI ŞEYLERI ANLATTIM VE ODA BU ANLATTIKLARIMI GORUNCE AKP DEN NeFRET DUYDUGUNU DİLE GETIRMEKTE TARIKATCI KESIM MALESEF SENDE OYLESIN BELLI GERÇEKLERI GOREMIYORLAR DİNİN ARKASINA SAKLANMIş BU HARAMZADELERIN YAPTIKLARINI VE DIŞARI ÇIKIP HALKA SORMUYORSAN ALIM GÜCÜNÜ TV DEN BAK HEPSINI AKP KAPAMADI BİLİYORSUN ARADA GERÇEK TURKIYEYI BAĞIRA BAĞIRA GÖSTERENLER VAR GÖZLÜK TAK SEYRET O ZAMAN BELKİ GÖRÜRSÜN
BU cümleleri kurmanızı hayretle karşılamamk mümkün değil. Bahsettiğiniz vergiler sanki önceden yoktu. AKPnin yolsuzlukları adlı bir başlkığı kullanıp duruyrosunuz ama iş detaya gelince tamamen soyut iafdelerle ancak iftira atıyorsunuz. Zaten hemen tarikatçi yaftasını yapıştırıp topu taca atma çabanız acziyetinizi ele veriyor. Ben zaten yurtdışındayım. Bir çok etnik gruba mensup insanla tanışma ve konuşma fırsatım oluyor. Ayrıca buradaki (Avustralya) medeniyet ve eşitlik babında haklara gelince; Türkiyenin içindeyken bende sizin gibi statükoyu savunurdum. Sanki bizler bu diktatörlerin hakimiyeti altında doğacağız ve öleceğiz. Onlar nasıl isterse o şekilde giyinip onların istediği şekilde davranacağız. Thats bull shit mate!!!
Gözlerinizi benimde bir zamanlar mensubu olduğum ve bundan bahsetmekten utandığım hain grupların medyası tarafından kolayca boyanmış. Sor bana sayayım sana o hürriyet binasını pisliklerini. Lanet olsun orda mahvettiğim günlere. Ekonomik olarak iyiyidi ama tam şerefsizdik o kadar. Bana sizi bu hale getiren basınla ilgili bir şey diyecek durumda değilsin.
Yarın iki satır alt manşetle seni kolayca sokağa dökerdik yani bu kadar kolaysınız. Şimdi sana söylüyorum biraz gözlerinizi açın ve vakti zamanında size öğretilenleri bir kenara koyup tarafsızca benim ayakkabılarımıda giyerek düşünün. Senin istediğin hakları başkasıda istiyor. Kabul etmezsen bu devarnın döndüğü gün sesini çıkarmaya hakkın olmaz...