• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Flaş!.. Maçlarımız Kürtçe yayınlansın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her sıkıştıkça dağa çıkın isteklerinizi yaptırn oh ne ala memleket
ne sanıyosanız artık, muz cumhuriyetimi burası, beraber vatanı kurtardığın ülkenin askerine kurşun sıkarak mı hak kazanacaksınız, buna kısaca "yediği kaba kakasını yapmak" denir.

Çok güzel söylemişsin arkadaşım.

arkadaşlar lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olalım. kimseyi suçlayıcı konuşmayınız, konuyu farklı yerlere çekmeyiniz. yorumlarımız lütfen haberler ilgili olsun

haberle ilgili olarakta bilinçli olarak yapılmış birşey olarak görüyorum,ortamı germekten başka birşey değil, bir başkana yakıştıramadım. böyle bir başkanla çok olaylar çıkar Diyarbakırda. ligten düşmeden önceki olayları hatırlayalm.

bence trt 6 tan maçların banttan yayınlanması isteği normal bişey ama bunun nedeni olarak anneleri falan göstermek çok ama çok saçma. o yörede kaç kadın maç izliyor? cevab kimse olduğu için niyetin kötü olduğunu düşünüyorum.

kurtce karete filmide yayınlansınmı istermisiniz bu kadarda olmazya akp yüzverdikce sımarıyorlar doymaz bunlar yazıklar olsun baska ne dıyem

Güzel bir cevap verirdim şimdi ama biliyorum yorumum silinecek.

O yüzden fazla uzatmıyorum.

Burası Türkiye... Burada resmi dil "Türkçe"dir...

Çok istiyorlarsa onlar da Türkçe açılımı yapsınlar da bilmeyenlere öğretsinler...

Önce Resmi Dilimiz olan Türkçe'yi öğrenecekler. Ayrıca Kürt Vatandaşlarımıza da herhangi bir yaptırım uygulandığını hiç görmedim , bu ezilmişlik hissine nereden kapılıyorlar anlamıyorum. Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum... (Bu cümle ne demek istediğimi tamamiyle anlatmıştır sanırım)

Kürt asıllı kişiler kendi aralarında kürtçe konuşmasına kimse karşı değil ancak bunun altında vatan toprağını parçalmak yatıyorsa o zaman mutlaka bir durun diyen bulunur.Bu ülkeyi bölmek isteyen soyu sopu herneyse farketmez vatan hainidir ve insanlıktan nasibini almamıştır.

kürtçe tv verdik diye tepemize çıkıyorlar. Akıllı olsunlar hangi ülkede yaşadıklarını unutmasınlar ...

başka dille yayın da olabilir...ama öncelikle şu saha sesiyle izleme seçeneği de konulsun..sunucusuz

ben kürt değilim ama umarım biz türkler bir gün sizin bu söylediklerinize karşı tam zıttına düşmeyiz Allah korusun diyorum ama ne de olsa Allah bizi korur biz ulu bir milletiz Fatihin soyundan İslam sancağını taşıyan yeniden süper güç olacak olan bir devletiz.O yüzden kürtler ölmeli türkler yaşamalı çünkü biz israil gibiyiz tanrımızda aslında bizim tanrımız biz harama el uzatmayız hiç rüşvet yoktur bizde geleceğimiz açıktır çalışmasak da ne de olsa Allah bize torpil geçmiş bize bişey olmaz değil mi o kadar mı aciz oldunuz da yorum yaparken küfrü kevran ediyorsunuz yargıladığınız kişiler pkk değil kürtçe dinlemek isteyen kürtler

ayrıca bir milletin dilini alırsanız hemen asimile olur ama şii iran kürtleri farsça ve arapça ile asimile olsa da türkiye kürtleri ve ırak kürtleri asimile olmamıştır ırak zaten devlet olamadı hadi diyelim kürtçe serbest olmasa da serbest püfür püfür konuşup yaşadılar ya biz 10 yılda bir darbe yapıp 5 6 yıl darbede kalıp yasaklamamıza rağmen kürtçeyi noldu hala daha konuşuyorlar kürtler bizlerden daha çok geleneklerine bağlı zaten bi japonlar bir hintliler bi araplar bir de kürtler geleneklerine bağlı 1900 lerin başındaki kürtçesini konuşan bir adam getirin 2000 li yıllardaki çocuk o kürtçeyi anlar ama biz daha peyami safanın kelimelerini anca sökeriz dikkat ediniz bir on yıl sonra kürtçe türkçeyi geçeçcek ve siz yine saf horozlar gibi bağırıp çağırmak icraat yapmamak türklüğü özde değilde söz de yaşattığınız için yok olup mağlup kişilere erişeceksiniz ben mi ne yapacağım size gülmeyeceğim tabii ki de boş ümitlere ve giden yıllarımıza üzüleceğim

ben kürt değilim ama umarım biz türkler bir gün sizin bu söylediklerinize karşı tam zıttına düşmeyiz Allah korusun diyorum ama ne de olsa Allah bizi korur biz ulu bir milletiz Fatihin soyundan İslam sancağını taşıyan yeniden süper güç olacak olan bir devletiz.O yüzden kürtler ölmeli türkler yaşamalı çünkü biz israil gibiyiz tanrımızda aslında bizim tanrımız biz harama el uzatmayız hiç rüşvet yoktur bizde geleceğimiz açıktır çalışmasak da ne de olsa Allah bize torpil geçmiş bize bişey olmaz değil mi o kadar mı aciz oldunuz da yorum yaparken küfrü kevran ediyorsunuz yargıladığınız kişiler pkk değil kürtçe dinlemek isteyen kürtler

ayrıca bir milletin dilini alırsanız hemen asimile olur ama şii iran kürtleri farsça ve arapça ile asimile olsa da türkiye kürtleri ve ırak kürtleri asimile olmamıştır ırak zaten devlet olamadı hadi diyelim kürtçe serbest olmasa da serbest püfür püfür konuşup yaşadılar ya biz 10 yılda bir darbe yapıp 5 6 yıl darbede kalıp yasaklamamıza rağmen kürtçeyi noldu hala daha konuşuyorlar kürtler bizlerden daha çok geleneklerine bağlı zaten bi japonlar bir hintliler bi araplar bir de kürtler geleneklerine bağlı 1900 lerin başındaki kürtçesini konuşan bir adam getirin 2000 li yıllardaki çocuk o kürtçeyi anlar ama biz daha peyami safanın kelimelerini anca sökeriz dikkat ediniz bir on yıl sonra kürtçe türkçeyi geçeçcek ve siz yine saf horozlar gibi bağırıp çağırmak icraat yapmamak türklüğü özde değilde söz de yaşattığınız için yok olup mağlup kişilere erişeceksiniz ben mi ne yapacağım size gülmeyeceğim tabii ki de boş ümitlere ve giden yıllarımıza üzüleceğim

konuyu saptırmaktan başka bir işe yaradığın yok:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

arkadaşlar bu konu yeni değildir.sizleri tarafsız ve hoşgörülü bir anlayışla konuya yaklaşmaya davet ediyorum.asıp kesmekle işin kolayına kaçmayın.kürtleri kötüleyip onları suçlu görmek konuya vazıfsızca bir yaklaşımdır.lütfen en azından yakın tarihimiz biraz okuyalım ve bilelim.emin olun biraz okuduktan sonra bu ülkenin nasıl bu hallere geldiğini gayet açık bir şekilde anlarız.ayrıca kaftası milliyetçilerine tavsiyem Muhammed Nakavi'nin İslam ve Milliyetçilik kitabını mutlaka okuyunn.:)

Ne desem ne söylesem boş:thumbdown:
Bu Ülke toprakların da yaşıyanlar bu ülkenin düzenine ayak uyduracaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:yes:

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Konu gereksiz yönlere çekilmektedir.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...