Flaş !! Fenerbahçe Luis Aragones ile İmzaladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İşte Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi İnternet Sitesinden Yapılan Açıklama

girists9.jpg

Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Kaynak : Fenerbahçe Spor Kulübü

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Beklenen oldu sonunda , hayırlı olsun camiaya :)

haber için teşekkürler.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
maxxdump dedi ki:
Önemli değil mod ;)

Ben Galatasaray taraftarıyım, ancak kaliteli futbol adamlarını ülkemize getiren Aziz Yıldırım ve ekibine teşekkür ederim.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
nyoo dedi ki:
maxxdump dedi ki:
Beklenen oldu sonunda , hayırlı olsun camiaya :)

haber için teşekkürler.

Önemli değil mod ;)

Yalnız lütfen başlığı değiştir daha açıklayıcı bir başlık yaz , mesela Fenerbahçe Aragones ile imzaladı falan gibi.... ;)

not: başlık düzeltildi.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Az önce TRT spor haberlerinde söyledi. Aragones Rusya maçı öncesindeki basın toplantısında haberi yalanlamış! Bu haberler nerden çıkıyor anlamıyorum, kimseyle bişey imzalamadım falan demiş. Unuttu mu nedir? Yoksa resmi sitede çıkmazdı...

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aragones: "Kimseyle anlaşmadım"

İspanya teknik direktörü Luis Aragones, F.Bahçe Kulübünün kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi.

69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün resmi sitesinden Luis Aragones ile 2 yıllığına anlaşıldığını duyurmuştu.

EURO 2008'den sonra İspanya'yı bırakacağını daha önce açıklayan Luis Aragones'e İspanya Futbol Federasyonu'nun sürpriz bir teklif yapma hazırlığında olduğu da İspanyol medyasında çıkan haberlerden. İspanya'nın turnuvada başarılı olması halinde İspanya Federasyonu'nun, Aragones'e yeni bir teklif sunacağı söylentiler arasında.

Basın toplantısında 'Bu haberlerin takımı etkileyip etkilemeyeceği' yönünde sorulan bir soruya ise Aragones, "Bu tür haberlerin oyuncuları etkileyeceğini düşünmüyorum. Sonuç olarak bu bir haber. Bazen haberler doğru çıkar, bazen de yanlış" diye konuştu.

69 yaşındaki hoca, İspanya Futbol Federasyonu'nun kendisine yeni bir kontrat önereceği konusunda da, "Kesinlikle böyle bir teklif almadım. Daha önce karar alınmıştı. Turnuvadan sonra görevimi bırakacağım" diye sözlerini tamamladı.

kaynak: http://spor.mynet.com/sporhaber/det...25&ref=flashfutbol&date=25Haziran2008

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu adam büyük iş yapacak bence feldkamp gibi bir sistem oturtacak önce uzun vadede.çoğu fenerli şüpheli keşke daha genç gelseydi diyorlar.ama bence başarılı olacak bu adam ;)

Bizim skibbe neyapacak bakalım ben onu merak ediyorum :)