Flaş! Cem Garipoğlu resmen yakalandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
5km68z.jpg

Etiler'de öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, cinayetten 197 gün sonra yakalandı.

file.ashx

Zanlının, 17 Eylül 2009 saat 00.45 itibariyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözlem altına alındığı kaydedildi. Zanlının, ailesi tarafından avukatına teslim edildiği belirtildi ve Bahçelievler'de polise verildiği kaydedildi.

İstanbul Valisi Güler, "Zanlıyı avukatı Bahçelievler'de teslim etti. Nerede saklandığına dair henüz bilgiler yok" dedi.

[SDNTV3]http://cdn.dogantv.com.tr/cnnturk/haber/16.09.2009/garipoglucikis.flv[/SDNTV3]
Video: CNNTÜRK

ZANLI GÖZALTINDA

İstanbul Valisi Muammer Güler, konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

'Zanlı gözlem altında' diyen Vali Güler, "165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.

Vali Güler, "Failin yakalanmasına yönelik İçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polisin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır" dedi.

ÇAPKIN: ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM

İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başta İstanbul Valisi olmak üzere çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Faillerin yakalanması devletin görevidir.

Olayın başından beri polis teşkilatı yoğun çalışmaya girişti. Kriz masası ve diğer birimlerle Türkiye'deki polis teşkilatında tedbirler alınmıştı. Son bir haftada; söylendiği gibi, çember daraltılmıştı. Bunun sonucu da bugün şüpheli yakalanmıştır. Arkadaşlarım sorumluluklarını yerine getirdiler, görev alan bütün arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"Şüpheli yakalandı. Ailenin acısı dinmez elbette ama umarız belli miktarda hafifler" diyen Çapkın, "Pek çok ihbar olmuş, bazıları asılsız çıkmış, böyle olacağı düşünülmesine rağmen hepsi değerlendirilmiştir. Arkadaşlar her şeyi değerlendirerek bugüne geldiler" dedi.

Basın olarak, olayı sıcak tutarak çözüme destek olduğunuzu düşünüyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

OLAY

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Beşiktaş'ın Etiler ilçesindeki bir çöp konteynırında, vücudu başından ayrılmış şekilde bulunmuştu.

Katil zanlısı Cem Garipoğlu, o günden sonra aranmaya başlanmıştı.

KAYNAK

Cem Garipoğlu: Babama çok üzülüyorum

Garipoğlu ailesinin avukatı Aytekin Kaya, zanlı Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıyla ilgili NTV'ye konuştu.

Kaya, "Bana teslim olacağı bildirildi. Emniyet'in tutumu takdire şayandı ve şüphelinin çocuk olduğunu göz ardı etmediler; tebrik ediyorum. Vali'nin söylediği gibi bundan sonrası adli süreçtir ve yapılması gerekenler yapılacaktır. Biz de mutluyuz" dedi.

"BABAMA ÜZÜLÜYORUM"

"Benimle temasa geçilmesi ve harekete geçmemiz bir oldu ve çok fazla bilgi veremeyeceğim" diyen Kaya, "Ben kendisiyle biraz sonra görüşeceğim. Babası ve annesi de müvekkilim. Onların da düşünceleri teslim olması yöndeydi. Cem'in bana ilk söylediği "Babama çok üzülüyorum" oldu.

Kendisi bir çocuk. Ben de pek bir şey soramadım ama çok da normal görmedim. Ama vücut sağlığı iyiydi" şeklinde konuştu.

Kaya, "Cem'i teslim ettikten sonra doktor raporu için arkadaşlar ayrıldılar. Ben emniyetteyim. Dün Cem'in vekaletini aldığım için baba ve aileinin düşüncesinin de teslim olma yönünde olduğu yorumunda bulunabilirim. Cam'in 'Babama çok üzülüyürım, onun ilgisi yok' sözlerinden anlıyorum ki, kendisi de teslim olmayı düşünmüş" dedi.

Avukat Kaya, zanlının sağlık kontrolünden geçirildiğini ve Gayrettepe Emniyeti Cinayet Bürosu'nda tutulduğunu söyledi.

KAYNAK

'Aile teslim etti tiyatrosu oynanıyor'

Karabulut ailesini avukatı Altan Altınyurt, NTV'ye, Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınyurt, "Henüz aile ile göşümedim. Sevindik tabi ancak Vali ve Emniyet Müdürü'nün açıklamalarına bakınca, bana tiyatro oynanıyor gibi geliyor. Aile teslim etti deniyor ama baba hapiste anne Amerika'da. Hangi aile teslim etti? Emniyet bunun cevabını vermeli. Bugüne kadar kim saklıyordu...

Süreyya Bey'in aylardır sürdürdüğü mücade olmasaydı acaba teslim edilecek miydi? Aile teslim etti deniyor. Emniyet ve Vali'nin açıklamarını dinledim. Olmayan bir aile teslim ediyor.

Kim teslim etti? Teslim edenler bu çocuğu 6 aydır koruyanlar ve besleyenlerdir. Bunların ortaya çıkarılması için yetkililer bir şeyler yapacak mı? Ben tiyatro seyreder gibi seyrediyorum..." şeklinde konuştu.

KAYNAK

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Belliydi teslim edileceği.Şimdi adalete hesap verme vakti.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bize çok yakın bzm ilçenin emniyet müdürlüğüne tesim edilmiş :) Gitsem mi acaba :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
vatana mıllete hayırlı olsun

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
197 gündür Türkiye gündemini işgal eden böyl rezalet görmedim hayatımda!!!!

Ulan şehitlere 45 saniye verirler ana haber bültenlerinde bir cinayet haberi 197 gün haberlerde söylenir mi ya Allah belanızı versin basın diye sizin.!!!!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Teslim oldu deselermiş bari.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Nihayett. Bir ara haberlerde sırf bunu veriyorlardı. Şimdide yakalandı haberini verecekler hergün 2 şer saat..

Sağolasın.

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anlaşılan aile herifi saklamış.Yazıklar olsun.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
zamana ait değildi
ve pazarlık bitti
kurtlar ulur itler ürür
bu yol boyunca kervan yürür
çiftçi uykuya dalınca gözü kördür, ahmaktır
uykudan uyanınca gördüğü çile i yahftır
ve peşler onu her birini zaman da geçer
kargalar uçuşur gider
yerine konar akbabalar
tümsekte otlasın kuzular
gel zaman git zaman
döner hikaye başa sarar
kuzu kurt olmuş
ummadık taş baş yarar

faik gerikli

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Resmi bir açıklama olmadan inanmam artık...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gece gece bu haber çok iyi geldi. İnşallah hak ettiği cezayı verirler.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Bu demek oluyorki bizim polisimiz yine birşey yapamadı. Çocugun 18 yaş probleminden dolayı teslim ettiler fazla ceza almasın diye. Hepimize geçmiş olsun.

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
inş. ailesi ve kendisi hakettiği cezayı alır !! bu ülkede parası olanlarında cezasını çektiğini görmek ne güzel

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hadi hayırlısı türk televizyonu bir gündemini daha kaybetti :)

peace_346

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haberi ve baslıgı duzeltiyorum

yakalanmamış, teslim edilmiştir.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bakalım cezası ne olucak?Hep birlikte görücez!

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sanki çok önemliydi. Türkiye'de hergün cinayet işleniyor niye diğerleri bu kadar gündemi meşgul etmiyor.

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu yaratığa bunca süredir kimler yataklık etti kimler yemek götürdü asıl önemli olan bunların ceza alması.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnterpol ve Türk Emniyeti de aradığı halde İstanbulun göbeğinde saklanabiliyorsa arkasındaki gücü, satanist ruhu düşünemiyorum!

Bıkkınlık vermişti artık..

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bunca yıldır ne cinayetler işlendi bu kadar üstüne düşülmedi Bu cinayette medya hergün haber yaptı ve kızına sahip çıkmayan bir baba Hergün ekranlarda acını bil otur yerine sen sanatçı diilsin Birde para istemiş utanmadan niyeti baştan belliydi...

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
197 gündür Türkiye gündemini işgal eden böyl rezalet görmedim hayatımda!!!!

Ulan şehitlere 45 saniye verirler ana haber bültenlerinde bir cinayet haberi 197 gün haberlerde söylenir mi ya Allah belanızı versin basın diye sizin.!!!![/QUOTE
+1000...