- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 9,769
Alıntılayınca gözüküyor, forumda sorun var.
Galiba öyle. Bir sorayım bakalım.Alıntılayınca gözüküyor, forumda sorun var.
Galaxy A 2021 serisinin gelmesini bekliyorum. Ondan sonra tekrardan bir düzenleme yapacağım. Öneriniz için teşekkürler.@grbzz 2000-2500 TL bandına Redmi Note 8 yerine TCL 10 Plus girebilir kamerasıyla, kavisli amoled ekranıyla o fiyatlarda iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. 4000-5000 TL bandına da performansıyla Poco F2 Pro girebilir.
Önerdiklerim dışında bir cihaz önermek şahsen, bana göre en iyileri onlar. Eğer üstüne biraz koyarsanız S10 Lite da bakabilirsiniz. Ben olsam küçük ekranı dert etmem derseniz hiç düşünmeden SE alırdım.5 Bin TL bütçe ile ne alırdınız. yeni modellerimi beklemeliyim.
Büyük ekran için Note 10 lite, Küçük ekran için Se 2020.5 Bin TL bütçe ile ne alırdınız. yeni modellerimi beklemeliyim.
Acil telefon ihtiyacınız yoksa bekleyin.5 Bin TL bütçe ile ne alırdınız. yeni modellerimi beklemeliyim.
Teknik açıdan oldukça iyi. Kasası da çoğu orta segmnet cihaz gibi plastik.Merhaba 3600tl bütçem var m51 nasıldır kasa kalitesi olarak?
A71 ile m51 arasında uçuk bir fark var mı?Teknik açıdan oldukça iyi. Kasası da çoğu orta segmnet cihaz gibi plastik.
Çok bir fark yok çoğu özellikleri benzer. Sadece pil ve performans olarak M51 daha iyi. A71 ise daha kibar bir cihaz M51'e göre. M51 biraz kalın.A71 ile m51 arasında uçuk bir fark var mı?
Kamera ve ekranda en iyisi S10+ ama 3-4 sene kullanım sunması zor halihazırda 2 yaşında ayrıca bataryası da sıkıntı, önermem. S10 Lite veya bütçeyi arttırabilirseniz Oppo Reno3 Pro, Mi 10T Pro'ya bakmanızı öneririm.5k sularında kamera-ekran-minimum 3,4 sene kullanım gibi şartları sağlayan en iyi ürün hangisi? (se hariç) Bunun dışında fiyatı yükseltip farklı bir modele yönelmemi önerir misiniz tablonun devamı gelmedi daha anladığım kadarıyla
5000 bandındaki en iyi ürün S10 Lite bence. Çok rahat biçiminde 4 yıl hatta kullanımına bağlı olarak daha da uzun bir süre de götürebilir. Bütçeyi ne kadara çekebileceğinizi söylerseniz farklı öneriler daha yapabilirim. Ama eğer zorlamak istemezseniz S10 Lite şahane bir cihazdır. Oppo ve Xioami alternatifleri de mevcut ama S10 Lite var iken ben almazdım şahsen.5k sularında kamera-ekran-minimum 3,4 sene kullanım gibi şartları sağlayan en iyi ürün hangisi? (se hariç) Bunun dışında fiyatı yükseltip farklı bir modele yönelmemi önerir misiniz tablonun devamı gelmedi daha anladığım kadarıyla
İlginiz için teşekkür ederim. Yakında modlarla beraber detaylı bir güncelleme yapacağız.2000 2500 bandından realme 6 çıkarılmalı çünkü fiyatı zamlandı 3000 - 3500 bandinada poco x3 NFC eklenmeli
S10 lite,P30, Oppo Reno 3 Pro bu cihazlardan kafana yatanı al keyfine bak.5k sularında kamera-ekran-minimum 3,4 sene kullanım gibi şartları sağlayan en iyi ürün hangisi? (se hariç) Bunun dışında fiyatı yükseltip farklı bir modele yönelmemi önerir misiniz tablonun devamı gelmedi daha anladığım kadarıyla
tr fiyatı için tr ye gelmesi lazımYeni çıkan telefonlar lansmandan kaç gün sonra Türkiye fiyatı açıklanıyor acaba?
A52 modeli 17sinde tanıtılacaktı ben de gelir diye bekliyordum 1 ay içinde beklemek yerine telefon alsam mı acaba bilemedimtr fiyatı için tr ye gelmesi lazım
ort. 3-4 ay gibi
samsung?A52 modeli 17sinde tanıtılacaktı ben de gelir diye bekliyordum 1 ay içinde beklemek yerine telefon alsam mı acaba bilemedim
Evet aklımda Samsung M51 veya A71 vardı ama Samsung A52 17sinde tanıtılır ertesi hafta veya ay içinde türkiyede fiyatı belli olur ve satışa çıkar sanıyordum.samsung?
şuan başka cihaz alabilirsiniz
Bekleyin, Samsung modellerin gelmesi uzun sürmüyor.A52 modeli 17sinde tanıtılacaktı ben de gelir diye bekliyordum 1 ay içinde beklemek yerine telefon alsam mı acaba bilemedim
Kimi yerde 350$ kimi yerde 420$ yazıyor A52 4G için . Samsung bu telefon için özel fiyatlandırma yapmassa 4500 5000 civarından çıkmaz mı ?Bekleyin, Samsung modellerin gelmesi uzun sürmüyor.
Kimi yerde 350$ kimi yerde 420$ yazıyor A52 4G için . Samsung bu telefon için özel fiyatlandırma yapmassa 4500 5000 civarından çıkmaz mı ?
Fiyat ne olur bilmiyorum ama hem A serisi bir cihaz olduğu için hem de bahsedildiği gibi Super Amoled 90Hz ekranla gelirse 3600-3700 civarlarında olması zor görünüyor.max 3600 3700 civarlarında bakıyorum