- Konuyu başlatan
EzOhİsTaN dedi ki:kimse benle ilgilenmio kıslarrrrrr şiiiiiiiii burdaymm görüomusunuski :* hedie diomböcük olmasın ;D çatlasınlar ;D ;D
fish dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:kimse benle ilgilenmio kıslarrrrrr şiiiiiiiii burdaymm görüomusunuski :* hedie diomböcük olmasın ;D çatlasınlar ;D ;D
ezocum bekliyorum canım...farkettik seni kıss ama laftan sıra gelmedi![]()
fish dedi ki:Blue.Silk dedi ki:himm ii böcük olmasın o zmn :*
tirooy yemediler anam yapcek bişe yok :*
karsı binanın penceresinden islersinis artıkın :}
puhranla tiroy gelsin :*
oylamaya acıyorum :*
evet diyenler :*
kabul edilmiştir:d
![]()
olmasss
o zaman chimera da gelsin :* linux da gelsin :* day-walker la emu da gelsin...onların ne günahı var..
erkek yoohhhkkkk ev sahibesi izin vermiooooo .....
fish dedi ki:vidyo belki :*
ama bol bol foto olur merak etmeyin![]()
Blue.Silk dedi ki:kızlar lütfen video olmasın :^)
meşur olmaya hazır degilim :*
foto olar ama![]()
DaY_WalkeR dedi ki:Blue.Silk dedi ki:kızlar lütfen video olmasın :^)
foto olar ama![]()
Bu işler böyle SDN'de başlarsın meşhur olmaya ünün bütün forum sitelerine yayılır.![]()
EzOhİsTaN dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:Blue.Silk dedi ki:kızlar lütfen video olmasın :^)
foto olar ama![]()
Bu işler böyle SDN'de başlarsın meşhur olmaya ünün bütün forum sitelerine yayılır.![]()
![]()
çektirmem ben banane bananeeee
![]()
DaY_WalkeR dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:Blue.Silk dedi ki:kızlar lütfen video olmasın :^)
foto olar ama![]()
![]()
çektirmem ben banane bananeeee
![]()
Yok ya gidemeyenler nolucak![]()
ünlü olunca bizi tanımamazlık yapar havalanır fln... yok yok video çekmesinler :R , foto yeter (mümkünse yiyeceklerin de resmini çekin :* )DaY_WalkeR dedi ki:Blue.Silk dedi ki:kızlar lütfen video olmasın :^)
foto olar ama![]()
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SBlue.Silk dedi ki:ben uyarıldıgın zamanki ifadelerini merak ediyom :*
Blue.Silk dedi ki:ben size cici iki kız daha getiririm ;D
fish dedi ki:Blue.Silk dedi ki:ben size cici iki kız daha getiririm ;D
getir canım beklerim...
Blue.Silk dedi ki:oyy anam o gün güzel nbaşlıcak desene
fiş kız sabahın körcegizinde kargalar kahvaltı yapmadan gelsek olarmı :*
patrick dedi ki:valla helal olsun sizekeşke daha önce aklınıza gelseymiş, 16'sında fişin adresine katılımcılar kadar çiçek gönderiyorum
isimleri de tam belirleyin üstlerine kart iliştireyim
hadi görelim sizi![]()