İyi günler .Bilgisayarımda opera chrome ve firefox kurulu.Chrome ve operada sayfalar arasında sekmeler arasında gezerken yağ gibi akıyorken en ufak takılmayla karşılaşmıyorken firefox kullanırken örneğin youtube açtığımda sayfa yüklenene kadar youtube sayfasında takılı kalıyor.Yani youtube yüklenene kadar diğer sekmelere çok zor geçiyorum.Kasıla kasıla geçiyor.Ayrıyeten sayfalarda mousela aşağı yukarı giderken diğer tarayıcılarda yağ gibi süzülerken firefoxda kasıla kasıla gidiyor adeta .Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?Firefox u kullanmak istiyorum birçok nedenden dolayı fakat kullanamıyorum.Ayrıca yaptığım testlerde firefoxun sayfayı tam açma süresi diğer tarayıcıların gerisinden kalıyor.
Not:hiçbir eklenti kurulu değil.Daha kurmadan deneyeyim belki eklentilerden dolayı böyle yapıyordur dedim.Ama malesef ilk kurup çalıştırdığımdada böyle oluyor.:unsure::unsure:
Not:hiçbir eklenti kurulu değil.Daha kurmadan deneyeyim belki eklentilerden dolayı böyle yapıyordur dedim.Ama malesef ilk kurup çalıştırdığımdada böyle oluyor.:unsure::unsure: