Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Firewall Test Sonuçları (Matousec Proactive Security Challenge)
ne bilim hocam comodonun firewallu iyidir birinci olabilir ama norton, kasper, eset, avira bu kadar aşagılarda pctools, online solutions, outpost vs bu kadar yukarılarda olamaz gibi geldi bana.
ne bilim hocam comodonun firewallu iyidir birinci olabilir ama norton, kasper, eset, avira bu kadar aşagılarda pctools, online solutions, outpost vs bu kadar yukarılarda olamaz gibi geldi bana.
iyi de outpost, online solutions vs bunlar isimlerini firewallarıyla duyurmuş firmalar.nasıl kasper, norton denince akla antivirüs geliyorsa; comodo, outpost vs denince akla firewall gelir. popülerlüğe göre testleri değerlendirmemek lazım
pc toolsa gelince, önceden iyi puanlar alamıyodu. ama son sürümleinde firewallu baya iyi oldu. bi süre denemiştim. gerçekten süperdi. hem iki de bir de ne yapıyım diye sormuyo. yazılımları dijital imzalarına göre inceliyo
tamam sende haklısın ama ozaman bunlari ayni listede vermek ne kadar dogru. hem yinede norton ve aviranın firewallarinin bu kadar kötü olacagini sanmiyorum