Firewall Test Sonuçları (Matousec Proactive Security Challenge)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
adszdsg.jpg

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ne bilim hocam comodonun firewallu iyidir birinci olabilir ama norton, kasper, eset, avira bu kadar aşagılarda pctools, online solutions, outpost vs bu kadar yukarılarda olamaz gibi geldi bana.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ne bilim hocam comodonun firewallu iyidir birinci olabilir ama norton, kasper, eset, avira bu kadar aşagılarda pctools, online solutions, outpost vs bu kadar yukarılarda olamaz gibi geldi bana.

iyi de outpost, online solutions vs bunlar isimlerini firewallarıyla duyurmuş firmalar.nasıl kasper, norton denince akla antivirüs geliyorsa; comodo, outpost vs denince akla firewall gelir. popülerlüğe göre testleri değerlendirmemek lazım:)

pc toolsa gelince, önceden iyi puanlar alamıyodu. ama son sürümleinde firewallu baya iyi oldu. bi süre denemiştim. gerçekten süperdi. hem iki de bir de ne yapıyım diye sormuyo. yazılımları dijital imzalarına göre inceliyo:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tamam sende haklısın ama ozaman bunlari ayni listede vermek ne kadar dogru. hem yinede norton ve aviranın firewallarinin bu kadar kötü olacagini sanmiyorum

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Comodo Internet Security 5.3.176757.1236FREE ' tamamen ücretsiz mi yoksa 30 günlük mü ;?

mcht_z

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim de Norton'un lisansı bitti şu bedava Comodo'yu bir deniyeyim :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Haklısın. İlk 5-10 gün sorularıyla adamı deli eder. Sonrasında tam koruma sağlar.