Firefox'ta Error: JSON.parse Hatası Hakkında

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar, firefoxta her sayfa tıklamasından sonra gelen JavaScript hatası olarak Error: JSON.parse hatası çıkıyor.

Kaç gündür düzeltemedim. Virüs ve Malware taraması yaptım tek bir tane virüs vs. bile bulamadı. Durduğu yerde çıkan bu hatayı nasıl düzeltebilirim. Bilgisi olanlar burada paylaşabilir mi ?

Çünkü artık iyice can sıkmaya başladı her sayfada bu uyarıyı kapatıp sayfaya bakmak ( kapatmadan herhangi bir işlem yapılamıyor ) olmuyor artık...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Json dosyası sık kullanılanlar ie ilgili bir dosya sıkkullanılanlarının yedeğini al sonra ne var ne sil sık kullanılanlardan...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Peki tam olarak orayı silmek için izleyeceğim yol nedir bulamadım ?

İlgilendiğin için teşekkür ederim.!

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Firefox açıkken Ctrl + Shift + B tuşla çıkan bölümde üstte içe aktarma ve yedekleme var oraya gir yedekle sonra sık kulanılanları sil kolay gelsin

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
İçe aktarmada yedekledim sonradan sık kullananlardan sil seçeneğini bulamadım. Aslında sık kullananlar yoktu sadece en çok ziyaret edilenler vardı ve tamamen sildim fakat sonuç aynı. Tarayıcılardan çok iyi anladığım halde hatta versiyonların beta sürümlerini test edip forumlarda yazarım arasıra ama bunu bir türlü yapamadım !!! Yanlış yaptığım yer neresi ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
İçe aktarmada yedekledim sonradan sık kullananlardan sil seçeneğini bulamadım. Aslında sık kullananlar yoktu sadece en çok ziyaret edilenler vardı ve tamamen sildim fakat sonuç aynı. Tarayıcılardan çok iyi anladığım halde hatta versiyonların beta sürümlerini test edip forumlarda yazarım arasıra ama bunu bir türlü yapamadım !!! Yanlış yaptığım yer neresi ?

Yedeğini aldıysan
Ctrl + Shift + B yi tuşladığında yer imlerininin tümünü seç sağ tuş yapıp sil umarım sorunun çözülür :thumbup1:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Aklıma Json ile bağlantılı başka birşey gelmiyor kusura bakma :(

Edit:
Rica ederim sorunun düzelse sevinecektik hepberaber sevinemedik :(

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Söylediğinizi harfiharfiyen yaptım tüm yer imleri ve araç çubuğunda ne kadar kısayol varsa sildim ama JavaScript uygulaması altında Error: JSON.parse hatası hala çıkıyor. Çıkmaması gereken neden çıkıyor kafam oraya takıldı. Bundan sonra yapabilecek başka birşey var mı ?

İlgilendiğin için sağol vegaturk kardeşim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Firefox u hiç bi dosyası kalmayacak şekilde tamamen kaldırıp... Yeniden kurmak mesela...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
@muratflash arkadaşın dediğini yap. düzelmezse buraya hatanın resmini ekleyebilir misin?

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar firefoxu tamamen kaldırıp ( Revo Uninstaller ) tekrar yükledim sorun çözülmüş oldu. Fakat hala sorun'un nerede olduğunu bulabilmiş değilim. Tüm yer imlerini vegaturk'un dediği gibi yedekleyince tekrar hepsini geri aldım.

İlgilenen herkese saygılar.!

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar sorun'un kaynağını buldum.

Hata bir firefox eklentisi olan better facebook'tan kaynaklanıyor. Zaten yapılan yorumlar da JSON hatası olduğu dile getirilmiş. Tam okumadan eklenti yüklenilmemesi gerkektiğini de görmüş bulunmaktayım.

Sizin de aynı hataya düşmemeniz için açıklama gereği duydum.!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
teşekkürler bilgilendirme için