Firefox yer imi simge gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T@MUDO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

T@MUDO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.6 firefox a girdikten sonra yer imi simgeleri gözükmüyor..firefox a ilk girdiğimde düz sayfa olarak geliyor simgeler. ancak default yer imine tıkladıktan sonra simge beliriyor.. ben firefox açıldığında tüm yer imi simgelerinin gözükmesini istiyorum..bunu nasıl düzeltirim..tşk ederim

T@MUDO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilen arkadaşlar soruma lütfen cavap yazar larmı...tşk

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle bu sorun, bence bilinecek bir sorun değil. Ancak başına gelmiş birisi varsa o bilebilir.

İlginç bir sorun olduğu için bir araştırma yaptım. Birkaç yerde hep aynı şeyi anlatmışlar. Eğer yanlış anlamadıysam sizin sorununuzla benzer bir sorunun çözümünü anlatıyorlar.

http://rkmcswain.blogspot.com/2007/07/firefox-bookmark-icons.html

Şunu yapmalıymışsınız.

Tarayıcınızı kapatın. (Bu yazıları bir not defterine veya kelime işlemci programına aktararak oradan takip edebilirsiniz.)
Windows XP için
C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profil ismi>\
Windows Vista ve 7 için
C:\Kullanıcılar\<kullanıcı adı>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profil ismi>\

klasöründe yer alan bookmarks.html dosyasının bir yedeğini aldıktan sonra bir metin düzenleyici ile açın. Sorunlu simgelerin olduğu satırların yanındaki icon="...." bölümlerini silin, dosyayı kaydedin ve tarayıcı açın.