Firefox Video Sorunu

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar firefox'ta hiç bir şekilde video izleyemiyorum. Lütfen yardım edin Örneğin facebook'tan arkadaşımın paylaştığı bir video'yu izlemek istiyorum video'nun olduğu kısım yok, izliyemiyorum. Facebook'ta oluyor sandım ama baktım ki youtube'dede böyle. Farklı bir tarayıcı kullanınca (Opera) tüm videolar açılıyor. Yardım edin lütfen firefox'u yeniden yükledim olmadı java'dandır dedim değil flash deseniz hiç değil ne yapabilirim ?

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Sadece flash yetmez, firefox için flash player activeX de yüklemen gerekiyor, yine de en garanti çözüm son sürüm firefox u yüklemen.

Firefox 3.6.11
http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/

Düzeltme yapıldı plugin değil activeX, Flash player zaten plugin yüklüdür sende.

Yani sistemde hem flash player plugin hem de flash player activeX aynı anda kurulu olmalı.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım 3 tarayıcı kulanıyorum hepsi son sürüm. Frefox'u eklentileri ile beraber kullanıyorum. Frefox çok yavaş. Çok donuyor ve çöküyor. Ne Opera nede Chorme'de bu hatalar olmuyor. Sizin hatanız Plugin'nin çökmesinden yada yanlışlıkla kaldırmış olmanızdan olabilir.

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O da yüklü. Firefox'un son sürümüde yüklü. Her şeyi yaptım olmuyor :( Napıcamı bilemiyorum yaa kafayı yemek üzereyim :(...

Edit: Plugin'leri silmedim hiç. Her ne kadar firefox donma yaşasada en iyi tarayıcı o bence. Activex'i denemedim onu nasıl yapıcam :P

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Firefoxu güvenli kipte çalıştırın ve seçenekleri seçin flash kurulumunu falan baştan yapın..Umarım düzelir.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
O da yüklü. Firefox'un son sürümüde yüklü. Her şeyi yaptım olmuyor :( Napıcamı bilemiyorum yaa kafayı yemek üzereyim :(...

Firefox eklentilerin arasında NOscript ya da adblock tarzı bir eklenti var mı? Noscript varsa iptal et. Son sürüm FF kurulu olması önemli değil, programı kaldır baştan kurun, sorun düzelmesi gerekir.

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef, noscript ve adblock eklentileride yok. Ama şimdi farkettim firefox'u açarken şöyle bir hata çıkıyor.

0x00000000 adresindeki yönerge, 0x00000000 bellek adresine başvurdu. bellek, read olamadı.

Programı sonlandırmak için Tamam'a basın

Napılabilir ?

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Firefox eklentilere gir orda ADOBE DLM diye birşey varsa kaldır orda yoksa program ekle kaldıra bak ordan kaldır.

Program ekle kaldırda Adobe Get Plus utility ismi ile görünen bir şey varsa onu da kaldır.

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox.exe - Uygulama Hatası

0x00000000 adresindeki yönerge, 0x00000000 bellek adresine başvurdu. bellek, read olamadı.

Programı sonlandırmak için Tamam'a basın

Bu seferde böyle bişey çıktı :( Hiç açılmıyor firefox :(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam firefox'u kaldır Yerel disk c program filesden de sil . sonra baştan kur. nisandan beri sürekli firefox kullanıyorum aşamadğım sorun yok.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım Apple Quick Time var bunu yükle. Bunu yüklemeyi otomatik ister zaten ama senden istememiş. Sorun büyük ihitmalle çözülür.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
-Firefox' u tamamen kaldırıp yeniden kurun, fakat çalıştırmayın.
-RealPlayer ve QuickTime son sürümlerini yükleyin,
-http://www.filehippo.com/download_flashplayer_firefox/ adresinden flash eklentisini yükleyin.

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse trojan girmiş bilgisayarıma düzeldi :) Neyse herkese çok teşekkür ediyorum yardımları için...