Firefox site içi sorunlar..

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Merhabalar, söz konusu Firefox Web Browser ile bazı siteler içerisinde bağlantı butonlarının resimleri gözükmüyor bunun sebebi sizce ne olabilir.
Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

epV1XL.jpg

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çerezleri ve önbelleği temizleyin düzelecektir bunu ccleaner veya tarayıcı içinden yakın geçmişi temizle(ctrl+shift+del) yoluyla yapabilirsiniz.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
[MENTION=106128]SonKraL[/MENTION] söylediğiniz işlemi yapıtım, ancak pek bir işe yaramadı. Her akşam rutin olarak yaptığım bir işlem zaten CCleaner çalıştırmak..
Adblock Plus engelliyor olabilir mi?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@SonKraL söylediğiniz işlemi yapıtım, ancak pek bir işe yaramadı. Her akşam rutin olarak yaptığım bir işlem zaten CCleaner çalıştırmak..
Adblock Plus engelliyor olabilir mi?

Adblock Plusdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü aynı yazılımı bende kullanıyorum bende öyle bir sorun yok

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Siz öyle söyleyince aklıma geldi. Yazı tiplerini ben değiştirdim. "Sayfalara benim seçtiklerimin dışında kendi yazı tiplerini seçme izni ver." seçeneğini tiklediğimde hepsi geri geldi.
Peki ben bu işlemi yapmadan geri getirme imkanım olamaz mı?

Kelimeler biraz devrik olabilir kusura bakmayın, bu saatte bu kadar olabiliyor. :)

KnovYV.jpg

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
temp, önbellek ve diğer geçici klasörlerden kaynaklandığını düşünüyorum.

görünmeyen görseli yeni sekmede vs açınca resim görünüyorsa sorun önbellekle alakalı.