Firefox Portable Türkçe?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Firefox Portable 3.5.5 kullanıyorum ama ingilizce ben türkçe eklentisini aradaım ama bulamadım. Bunun Türkçesi veya eklentisi var mıdır?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Firefox Portable'ı açtıktan sonra programı bellek üzerinden çalıştırın. Locale Switcher eklentisini tarayıcıya kurun. Daha sonra tr.xpi Türkçe dil dosyasını indirin ve tarayıcı üzerinden Dosya->Aç bölümünden dil dosyasını seçip yükleyin. Daha sonra usb belleğinizin üzerine yazılmasını bekleyin ve tarayıcınızı kapatıp yeniden başlatın. Fakat tarayıcının tamamen kapanıp açıldığına emin olun.

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tesekkürler + rep ;)

---------- saat 10:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:45 eklenmişti ----------

Firefox Portable'ı açtıktan sonra programı bellek üzerinden çalıştırın. Locale Switcher eklentisini tarayıcıya kurun. Daha sonra tr.xpi Türkçe dil dosyasını indirin ve tarayıcı üzerinden Dosya->Aç bölümünden dil dosyasını seçip yükleyin. Daha sonra usb belleğinizin üzerine yazılmasını bekleyin ve tarayıcınızı kapatıp yeniden başlatın. Fakat tarayıcının tamamen kapanıp açıldığına emin olun.
Ama locale Switcher eklentisi indirilmiyor :D