KimBuGamzeli
Profesör
3 sürümünden beri Firefox kullanıyorum. Alışkanlık oldu. Başkasıyla yapamıyorum![]()
Bir kaç ayarı var onun sayfalarda gezerken yukarı aşağı yaparken ki animasyonu hızlandırma vs gibi bunlarda yardımcı olursanız firefox kurayım?
3 sürümünden beri Firefox kullanıyorum. Alışkanlık oldu. Başkasıyla yapamıyorum![]()
Mobilde Brave var, Chrome'un reklamsız hali gibi. Ayarlardan arama çubuğunu üste alınca Chrome oluyorChrome favorimdi. Her türlü tarayıcıyı denedim Chrome'a alternatif bir ürün kullanmak için. Hepsinde ortalama 2-3 hafta vakit geçirdikten sonra Chrome'a döndüm. Ancak yaklaşık 1 aydır Edge kullanıyorum ve şuan favorim oldu. Hızı gerçekten fark edilir derecede var. Tavsiye ederim. Ancak mobilde Chrome'dan vaz geçemem sanırım.
Bir kaç ayarı var onun sayfalarda gezerken yukarı aşağı yaparken ki animasyonu hızlandırma vs gibi bunlarda yardımcı olursanız firefox kurayım?
Mobilde Brave var, Chrome'un reklamsız hali gibi. Ayarlardan arama çubuğunu üste alınca Chrome oluyor![]()
Bilmiyorum ki ne ayarlarından bahsediyorsunuz.
Hızı bence iyi olduğundan gerek duymadım ayar değişikliğine.
Para kazanmaksa sıkıntı o zaman. Adamlar neyden kar ediyor ki acaba? Riskli midir?Millet onu para kazanmak için kullanıyor genelde.
Sayfalarda gezerken yukarı aşağı gidiyoruz ya onu diyorum normalde firefox'u ilk kurunca çok yavaş ilerliyor onu hızlandırıyoruz gizli ayarlardan.
Para kazanmaksa sıkıntı o zaman. Adamlar neyden kar ediyor ki acaba? Riskli midir?
Ben brave ödüllerini kapatmıştım açıyorum o zamanReklamdı sanırım para kazanma bölümü var tarayıcıda brave'yi zaten bu yüzden kullanıyorlar. Hatta bazı yerlerde ilan bile gördüm şu kodu kullanın birlikte kazanalım brave'yi indirin şunu şunu yapın diye. Amaç kullanım oranını arttırmak.
Evet ekstra bir ayar yapmadık.Sadece 7.1 özelliğini açtınız değil mi? Şuan bende de bir sorun yok.
Arkadaşlar merhaba. Bugün bu iki tarayıcının karşılaştırmasını yapacağım. Siz de tercihinizi aşağıya yazabilirsiniz.
Firefox mu yoksa Chrome mu?
Öncelikle arkadaşlar, hız anlamında Chrome bir adım daha önde oluyor. Sayfalar her ne kadar az fark da olsa biraz daha seri çalışıyor. Fakat Mozilla'ya destek veren sayfalar daha çoğunlukta. Genellikle sitelerde önerilen tarayıcı olarak Mozilla gösteriliyor. Bu adımdan da Mozilla öne geçiyor bence.
Mozilla daha az RAM tüketimi sağlıyor, Chrome'da ise RAM tüketimi biraz daha fazla.
Arkadaşlar öngörüm bu şekilde, peki sizce hangisi daha iyi?
Yorumlarınızı bekliyorum.