Firefox Koyu Yazı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar forumda koyu renkle yazmasam veya yazmasanız bile bende koyu renkle çıkıyor. Sadece forumda değil bazı sitelerde de böyle. İnternette araştırdım biraz bunu herkes Araçlar > Seçenekler > İçerik > Yazıtipi ve renklerdeki gelişmiş bölümünde aşağıda olak tik işaretini kontrol etmesini söylemiş. Orası işaretli bende.

adszllg.jpg

Ayrıca Arial fontunu tekrar yükledim ama nafile.

Alıntılar normal şekilde çıkıyor.

:helpsmilie:

Sayfa görünümüm:

adszmix.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
firefox ayarlari komple silsen düzelirmi acaba.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
firefox ayarlari komple silsen düzelirmi acaba.
En son çözüm.

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

Bu arada güvenli kipten giriyorum sonuç aynı.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bir forumda araştırdım ve Seninkine benzer problem yaşayanlar sorunlarını bu şekilde çözmüş (Gördüğüm kadarıyla birçoğunda işe yaramış):

I've had this problem too, so I was searching and searching and I finally found the solution and it's really simple.. you have (just like me) corrupted or missing arial font. so just download it from sourceforge ;) http://prdownloads.sourceforge.net/corefonts/arial32.exe

NOTE: It is official installer of Arial fonts and it's on sourceforge, so it's safe

Türkçe çeviri: "Bende de bu problem vardı ve sürekli bu sorunu çözmek için araştırıyordum ve sonunda çözümü buldum ve çözüm gerçekten çok basit. Sizin de makinenizde bozulmuş veya kayıp Arial Yazı tipi var. Bu yüzden tek yapmanız gereken SOURCEFORGE üzerinden gerekli dosyayı indirmek."
[ NOT: İndirme Linki yukarıda yaptığım ingilizce alıntı da var. Ayrıca link, Arial Fontunun resmi kurulum linki olup, SourceForge üzerindedir ve güvenlidir.]

UMARIM SENİN DE PROBLEMİNİ ÇÖZER :)
Çözmezse söylersen sevinirim...Başka çözüm yolları da vermişler..Ama en etkilisi buymuş galiba..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bir forumda araştırdım ve Seninkine benzer problem yaşayanlar sorunlarını bu şekilde çözmüş (Gördüğüm kadarıyla birçoğunda işe yaramış):

I've had this problem too, so I was searching and searching and I finally found the solution and it's really simple.. you have (just like me) corrupted or missing arial font. so just download it from sourceforge ;) http://prdownloads.sourceforge.net/corefonts/arial32.exe

NOTE: It is official installer of Arial fonts and it's on sourceforge, so it's safe

Türkçe çeviri: "Bende de bu problem vardı ve sürekli bu sorunu çözmek için araştırıyordum ve sonunda çözümü buldum ve çözüm gerçekten çok basit. Sizin de makinenizde bozulmuş veya kayıp Arial Yazı tipi var. Bu yüzden tek yapmanız gereken SOURCEFORGE üzerinden gerekli dosyayı indirmek."
[ NOT: İndirme Linki yukarıda yaptığım ingilizce alıntı da var. Ayrıca link, Arial Fontunun resmi kurulum linki olup, SourceForge üzerindedir ve güvenlidir.]

UMARIM SENİN DE PROBLEMİNİ ÇÖZER :)
Çözmezse söylersen sevinirim...Başka çözüm yolları da vermişler..Ama en etkilisi buymuş galiba..

Ayrıca Arial fontunu tekrar yükledim ama nafile.

Ne yazık ki dostum.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Yok mu yardımcı olabilecek

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bence komple ayarlari silmekten baska çaren yok.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bir hayli araştırdım bende..
Hatta bunun için bir regFix registry dosyası bile hazırlamışlar..Ama tam olarak güvenemedim..
Kimisi Firefox ayarlarını düzenlettirmiş..Kimisi Windows'un default fontunun Bold'a çevrildiğinden bahsetmiş..
Ama gördüğüm en etkili çözüm olan Ariel32.exe idi..Ama ne yazık ki o da sende bir işe yaramadı..Sanırım bu durumda yapacak tek şey arkadaşın dediği gibi komple ayarları silip tekrar varsayılan ayarlara dönmek..
Bende Firefox 3ten 4e geçişin yaralarını düzeltmeye çalışıyorum..RAM bir anda 150 MB ortalamadan 500MBlara geçti..Off bu Firefox'un derdinden..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Benimde 310 MB larda dolaşıyor. Harika bir tarayıcı olmak bazı eksileri getiriyor işte.