• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Firefox kendiliğinden kapanıyor ?

bycartel

Öğrenci
Merhaba ben firefox kullanıyorum açtığımda normal kullanırken şıp diye kapanıyor :mad: sonra tekrar tıklıyorum açlılırken aynı pencereler açılıyor ancak bu kapanma işi beni çok sinir etti sizce neden, başkasındada böyle oluyormu yoksa sadece bendemi var. Kullandığım sürüm en yenisi ve virus programı olarak nod 32 kullanmaktayım. Yardımcı olursanız inanın çok makbule geçecek.

Chrome yükleyin diyoruz, araç çubuğu lazım diyorsunuz. ne diyelim ki size. bırakın bu ucuz browserları artık. dünyanın en zeki yazılımcıları bizim kullandığımız browser'ı geliştiriyorlar. kazananın yanında yer almanızın zamanı geldi. Alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlayın.. ;)

sorun bendede vardı. problem antisansür (veya benzeri antiban vs. ) var ise ondan kaynaklanıyor. kaldırınca düzeliyor. birde firefox ise son versiyona güncelleyin

Chrome yükleyin diyoruz, araç çubuğu lazım diyorsunuz. ne diyelim ki size. bırakın bu ucuz browserları artık. dünyanın en zeki yazılımcıları bizim kullandığımız browser'ı geliştiriyorlar. kazananın yanında yer almanızın zamanı geldi. Alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlayın.. ;)

ne alaka , çözdün mü bu cevapla adamın sorununu :thumbdown:

sen firefox'a (!) ucuz tarayıcı diyorsan hiç birşey diyemiyorum sana :thumbdown:

hala inatla ram canavarı firefox u kullanıyonuz ne yapalım
opera bile ondan hızlı
ama tarayıcı aleminde chrome u tek geçerim....

aynı sonuh bendede olmuştu son sürümü yükledim sorun çözüldü

mrb anti sansur veya buna benzer programlar kullanıyorsanız bundan yapıyor. Bu tarz programları başlattan kaldırırsanız (msconfig) sorununuz duzelicektir.

Bende de oluyor. Nedense Firefox'un artık eski tadı kalmadı

kapandığında tekrar aç.. sorun çözülsün böylece.

Zekana hayranım arkadaşım ben bunu hiç düşünememiştim. :D alla alla

Aslında opera'yıda çok kullandım ama firefox a alıştığım için vazgecemiyorum hiçbir eklentisinide kullanmış değilim :) butun sitelerde sorunsuz calışıyor ...

Ben de şiddetle chrome diyordum ama taa ttnet güvenlik McAfee yi kullanmaya başlayana kadar .ie ve firefox site advisör ü destekliyor ama chrom da çalışmıyor.bilen biri varsa söylesin...

Bir de, eklentiler varsa onları "disable" yaparak yeniden başlatmayı dene. Özellikle önceki sürümden kalma bir eklentiyi uyumsuz gördüyse açamayabilir veya uyumsuz bir tema varsa da yapabilir.
İkinci ihtimal, spyware'den de kaynaklanabilir.
Hala mı olmadı, kaldır ve tekrar kurmanı tavsiye ederim.