Firefox in Opera OUT

c_a_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Operada çok sıkıntı çıkmaya başlamıştı:confused1:, ff kullanmaya başladım:yes:.
Yalnız şöyle bi eklenti bulamadım FF da;

open-in-background-with-long-press
Link üzerinde bir saniyeden fazla basılı tutarak arka planda açmayı sağlar. Özellikle notebooklar için faydalı bir eklenti.

Yardımcı olabilir misiniz?:bored:

Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler xvolkapx, değişik bir eklenti daha öğrenmiş olduk... Ama tam istenilen değil; eklentinin özelliği;
Link üzerinde bir saniyeden fazla basılı (sol tıklama ile) tutarak arka planda açmayı sağlar

veyselcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir saniyeden fazla basılı tutcan da arkaplanda açcak. biraz fareyi oynatsan taşımaya başlar. bunun yerine neden "ctrl+tık" yapmıyorsun.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bunlar sıkıntı çıkaran Opera'da mevcut özellikler aslında. Bir linki arka planda açmak için farenin orta tuşuyla tıklamak yeterli. Sanırım meşhur tarayıcıların hepsinde bu şekilde zaten. Yazı şeklinde olan linklere gidebilmek için ise, Opera'da linki seçip sağ tıkladıktan sonra "Web sayfasına git" diyebiliyorsunuz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bir saniyeden fazla basılı tutcan da arkaplanda açcak. biraz fareyi oynatsan taşımaya başlar. bunun yerine neden "ctrl+tık" yapmıyorsun.

Arkadaşım ctrl+sol tuş güzeldir fakat arkadaşın istediği eklenti de güzel. Opera yüklediğimde ilk yüklediğim eklentiler arasındadır.
Bende aramıştım dediği gibi bir eklenti ama bulamadım henüz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yıllardır firefox kullanan birisi olarak gecen ay itibariyle kroma geçtim.Mozilla stabil şekilde çalışmasını bıraktı ve sürekli göçer olmuştu.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler xvolkapx, değişik bir eklenti daha öğrenmiş olduk... Ama tam istenilen değil; eklentinin özelliği;Link üzerinde bir saniyeden fazla basılı (sol tıklama ile) tutarak arka planda açmayı sağlar
tamam işte bağlantıları urlye çevirir farenin kaydırma tuşuna basınca yeni sekmede açar

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sayfada sağ tıkla. açılan menüde Birlikte Aç seçeneğinden istediğin tarayıcıyı seç. bu sayede gezdiğin sayfa o tarayıcı ile açılır. ama arka plan değil, ön planda.