Firefox ile ilgili bir problemim var.

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar Firefox ile açtığım aşağıdaki sitede menulere ulaşamıyorum.Ama İE ile açtığımda hiçbir problem yok.Bütün içerikleri görebiliyorum.Acaba Firefox da bir ayar mı yapmama gerekiyor.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Sevgi ile kalın.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Bu ana sayfadaki "DUYURULAR" bölümlerine IE ile girebiliyorum ama firefox ile açmıyor.Teşekkürler şimdiden.

kuvars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunu maalesef siz veya biz çözemeyiz, siteyi hazırlayanlar firefox ile tam uyumlu yapmamışlar. İlgili Kuruma mail ile ulaşıp sorunu söylerseniz beelki çözerler.:wink:

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu sorunu maalesef siz veya biz çözemeyiz, siteyi hazırlayanlar firefox ile tam uyumlu yapmamışlar. İlgili Kuruma mail ile ulaşıp sorunu söylerseniz beelki çözerler.:wink:

Arkadaşın dediği gibi, javascript ile ilgili bir problem

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bende yaşadım o sorunu. Firefox'u tekrar yükleyip sorunu çözmüştüm. Yer imlerini kopyalamayı unutmayın.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
©2004 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü. Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi en iyi Internet Explorer 5.5+ ile görüntüleyebilirsiniz.
Diyor en aşağıda. Baya eski bir site. Java Script ile alakalı olabilir.

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
siteyi düzün kodlamışlar ondan giremiyorsun yapacak bi şey yok.. sitenin yenilenmesini gerek