Firefox İçin PicLens Güncellendi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
PicLens isimli üç boyutlu görüntü izleme eklentisinin en son sürümüyle birlikte Firefox kullanıcıları yeni özelliklere kavuşuyorlar. Tek tıkla galeriler üç boyutlu!

Daha önce bir videoyla PicLens eklentisiyle Firefox internet tarayıcısının nasıl çalıştığını sizlere göstermiştik. Şimdi ise bu eklentiye gelen güncellemeyi duyuruyoruz. Firefox için PicLens eklentisiyle birlikte artık YouTube videoları arasında arama yapabiliyorsunuz. Flickr veya Facebook gibi henüz videoların üzerinde PicLens başlatma ikonunu göremiyorsunuz; ama bütün YouTube videolarını PicLens üzerinden aratıp izleyebiliyorsunuz, arama sonuçları içinde gezinebiliyorsunuz.

İndirin

:: Firefox için PicLens eklentisini indirin! (~1,6 MB)

Bilgi için: PicLens
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

abs13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurdum hoşuma gitti çok yahşi. haberdar ettiğin için sağol.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Neresi güvensiz; bilgilendirirsen şahane olur derim. atladığım bir nokta olabilir.

ssrknrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben indirdim ama çalıştıramadım..

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben uzun zamandır bu eklentiyi kullanıyorum ve gercekten mükemmel son yotube videolarınında izlenebilmesi gercekten kullanılması gereken vazgecilemez eklentiler arasında kendine yer buldu. Yanlız akşam arkadaşımın bilgisayarına kurdugumuz zaman firefox bir hata ile karşılaştı kapatılması gerek diyo ve kapanıyo. Bir türlü calıştıramadım eklentiyi firefoxu sistemden kaldırdım geride bıraktıgı bütün dosyaları sildim ccleaner, advanced windows care ile temizledim ama sonuç gene olumsuz oldu. yanlız benim bilgisayarımda sorunsuz calışıyo ve uzun zamandır kullanıyorum.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Valla o uyarının nereden geldiğini nasıl oluştuğunu anlamadım. Snaırım ya paranoyan bir güvenlik yazılımının sonucu ya da bir Firefox hatası. :)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Güncellemeden sonra Firefox 3 Beta 5'te de çalışıyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Talha Sarı Ertunç, olumsuz yanıtlar verirken sebeplerini de açıklarsan sevinirim. Diğer türlü...

keyfedeğer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eklentini tanıtımı yapılırken son versiyonun kaçıncı sürüm olduğu belirtilse imiş iyi olurmuş.

Haberin sunumu sadece Firefox için bir güncelleme yapılmış izlenimi veriyor.İE ile de çalışabilen bir eklenti, Safariylede. Opera sürümü şimdilik bulunmuyor.

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Talha Sarı Ertunç dedi ki:
Bu uyarıyı bende de verdi, burdaki linke tıklayıp yüklemek istediğimde. firefox 3 beta 5 kullanıyorum araçlar kısmından eklentilere tıklayıp eklenti edin bölümündeki search kısmına piclens yazıp arattım orda bulup yükleyebildim çok şık haber için teşekkürler.
edit: ben de diyorum neden youtube videolarını gösterme özelliğini kullanamıyorum o.O youtube gene kapatılmış... :(

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Süper bir eklenti çok teşekkür ederim.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
güvenli güncellemeler sunmuyormuş bana yüklenmedi...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende de firefox sorun veriyo güvenli kipte çalıştırıp etkisizleştir deyip açıyorum firefox düzeliyo

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Firefox 3 beta 5 surumunu kullaniyorum ve super calisiyor piclens.

Internet Explorer 7'de de kurmustum ama onda bazen problem cikariyordu kaldirdim. Firefox ile cok guzel calisiyor.

Super bir program sorun cikanlar kurana kadar ugrassin, degecek emin olun

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FjetHe-DTVs&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FjetHe-DTVs&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Bu arada facebooktaki albumleri de destekliyor. Hem de albumlerin tum sayfalarini tek seferde gorebiliyorsunuz. En cok facebook icin kullaniyorum