Firefox hatası

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar tarayıcımın sayfasını kapatıktan sonra kısa yoluna çift tıklayıp tekrar yeni sayfa açmak istediğimde bir önceki web sayfası çıkıyor.bunu nasıl düzeltebilirim.bazende kısayola çift tıklayıp açmak istediğimde böyle bir hata çıkıyor:

"Firefox hâlen çalışıyor fakat yanıt vermiyor. Yeni bir pencere açmak için devam eden Firefox işlemini sonlandırmalı veya sisteminizi yeniden başlatmalısınız."

bunun sebebi ne olabilir?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1- Firefox turuncu menüden seçeneklere gir. Ana sayfa ayarlanan sekmede bi açılır menü olacak. Orada son oturum sekmeleri açılsın diye bir seçenek seçilidir. Onu değiştirince problemin çözülür.

2- Firefox penceresini kapattığında geri planda kapatma işlemleri sen görmesen de devam eder. Bunu görev yöneticisinden de görebilirsin. Kapatma işlemleri devam ettiği sırada tekrar açmaya çalıştığında bu uyarıyı alırsın. Bu hata değildir. Acil işin varsa görev yöneticisinden firefox.exe işlemini seçip sonlandırıp açmayı deneyebilirsin.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
firefox mobil çok yavaş
mobil olarak ben opera kullanıyorum.fena değil

1- Firefox turuncu menüden seçeneklere gir. Ana sayfa ayarlanan sekmede bi açılır menü olacak. Orada son oturum sekmeleri açılsın diye bir seçenek seçilidir. Onu değiştirince problemin çözülür.
anasayfa ayarlarında yada sekmeler bölümünde son oturum sekmesi açılsın diye bir secenek göremedım.bu secenek hatırladığım kadarıyla choremede vardı.başka bir yerde olabılır mı?bulamadım

2- Firefox penceresini kapattığında geri planda kapatma işlemleri sen görmesen de devam eder. Bunu görev yöneticisinden de görebilirsin. Kapatma işlemleri devam ettiği sırada tekrar açmaya çalıştığında bu uyarıyı alırsın. Bu hata değildir. Acil işin varsa görev yöneticisinden firefox.exe işlemini seçip sonlandırıp açmayı deneyebilirsin.[/QUOTE]
her defasında bu işlemı yapmak mı gerekıyor.kendım görev yöneticisinden sonlandırdım ama yenı sayfa açtığımda yıne orataya çıktı

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
0a221251700bf52de88cb12fde046e3e-1276779060-460-1.jpg

ilkinde res,mdeki menüden bahsetmiştim. şu an bilgisayarımda firefoz kurulu olmadığından tam anlatamamış olabilirim.

2. olarak da bahsettiğiniz problemden anladığım firefox kapanma işleminin sürdüğünden çıkan uyarı idi. Ki ben genelde böyle durumlarda alırım bu uyarıyı. Tabi sizdeki başka bir şey de olabilir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ilkinde res,mdeki menüden bahsetmiştim. şu an bilgisayarımda firefoz kurulu olmadığından tam anlatamamış olabilirim.

2. olarak da bahsettiğiniz problemden anladığım firefox kapanma işleminin sürdüğünden çıkan uyarı idi. Ki ben genelde böyle durumlarda alırım bu uyarıyı. Tabi sizdeki başka bir şey de olabilir.

benim secenekler aynen resimdeki gibi
bazende tıkladığımda google anasayfa yerine boş beyas sayfa çıkıyor,üstte de yenı sekme yazıyor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar 1.sorunumu firefoxu kalıntılarıyla tamamen kaldırarak çözdum.fakat yer ımlerını ve kayıtlı şifrelerımı kaybettım.tekrar ferı nasıl getırebılırım?birde google yi anasayfam yaptım fakat her açılışta linkte şöyle yazıyor
https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr

bu gws-rd=cr ne anlama gelıyor ve neden her açılışta karşıma çıkıyor.normalde ben google.com olarak eklemıştım

ıkıncı sorunum malesef hala devam edıyor.çözumunu bulamadım:(

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar 1.sorunumu firefoxu kalıntılarıyla tamamen kaldırarak çözdum.fakat yer ımlerını ve kayıtlı şifrelerımı kaybettım.tekrar ferı nasıl getırebılırım?birde google yi anasayfam yaptım fakat her açılışta linkte şöyle yazıyor
https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr

bu gws-rd=cr ne anlama gelıyor ve neden her açılışta karşıma çıkıyor.normalde ben google.com olarak eklemıştım

ıkıncı sorunum malesef hala devam edıyor.çözumunu bulamadım:(
gws-rd=cr kulanici olarak oturum açmişin ondan

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
fake degil:D alan adi degişik sadece com olmasi gerekmiyor
http://www.google.co.uk/ ülkeler için hep degişik var zaten böyle
gws-rd=cr bundan kurtulmak istiyorsan kulan istemiyorsan yapcak bişeyok:D

giriş sayfası bölümünde anasayfa olarak com.tr şeklinde değiştirince o yazı daha çıkmıyor.yani sonuna tr eklemek gerekiyor muş:)
şu ikinci hatayı da bir çözebilsem çok iyi olacak