Firefox Gerçekden Sapıttı..

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mozilla firefox u piyasaya ilk sürdüğünden beri sıkı kullanıcısı ve destekleyicisiydim takii en son sürümü firefox 4 ve 4.1 ini çıkartana kadar gerçekden berbat ötesi sürekli betik hatası sürekli kapat hataları yanıt vermiyor uyarıları alıyorum en kısa sürede düzeltilir umarım aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varmı acaba ? sanırım geri operaya döncem :glare:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Chrome çıktığından beridir hiç kullanmadım.. Ama tahminimce halaaa yavaştır =) Önerim Chrome'a geçmen.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
nerede betik hatasını alıyosun?
şu an zannedersem bi reklamfirmasının js lerinde sıkıntı var. nerde o firmaya ait reklam olsa bende betik sıkıntısı çekiyorum. MSN türkiye sayasında bile. ama komple yasakladım adblock ile reklamları. sıkıntım yok şu an

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
betik hatalarını shiftdelete.net ve facebook açıkken alıyorum chrome kullandım ama firefox gidi ısınamadım diyelim :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bende aynen betik sıkıntısı yaşıyorum, shiftdelete.net forum sitesine girdiğimde ağır donmalar oluşuyor, o yüzden shiftdelete forum sitesine cromeden girmeye çalışıyorum İE 9`de sorunlu eskisi gibi değil

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
reklamlardan arkadaşlar. AdBlock kullanın.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
reklamlardan oluşuyor bu sorun..sanırım facebookta bunun engellemenin yolu var bildirim ayarlarında..shiftdelete.net yani burdada bu hata son yapılan nükleer düzeltmeden sonra düzelmiş durumda ..daha önce bendede oluyordu ..buranın düzeltimesi ve facebookta ayarları karıştırarak düzelttim..şuan her ikiside problemsiz çalışıyor sorun yok yani..

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
bence geri operaya değil ileri chrome geç

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
SunSpider testinde de Firefox daha hızlı çıkıyor, eklenti olarak zaten diğer dördünü toplasan bir tilki etmez. Her geçen gün daha da geliştiriyorlar. Bu betik hatalarında suçu Firefox'ta aramayın, dandirik reklam sitelerinin rezillikleri, ki sadece Firefox'ta olmuyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Firefoxta sitede gezerken var olan takılmalar artık yok.Taş gibi çalışıyor SDN :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yıllardır chromun hızlı cıktıgı testleri önemsemiyorum diyorsunuz ama ff önde cıkınca test sonuclarını dikkate almaya başlıyorsunuz:) komiksiniz yeminle. diger konulari tartışırız ama tartısma kabul etmeyen tek gercek var en hızlı tarayıcı chrome hemde cooook uzun süredir rakipsiz.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hatalarıyla günahlarıyla Forever Firefox :D