Firefox Emin Misiniz? Uyarısı

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Siteme yeni konu açtıktan sonra sürekli Emin misiniz? bu sayfa onu terketmek isteyip istemediğinizi teyit etmek istiyor.Girdiğiniz veriler kaydedilmemiş olabilir. uyarısı gelmekte bu uyarıyı nasıl kaldırabiliriz.

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Firefox uzmanları nerdesiniz lütfen yardım!

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Siteni VB ile kurduysan VBulletinden kaldıracaksın. Eğer kendin yazdıysan kodları FF'e göre de ayarlayacaksın :)

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"Çerezlere izin ver" etkin değilse web siteleri bilgileri bilgisayara kaydedemiyor olabilir.

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Siteni VB ile kurduysan VBulletinden kaldıracaksın. Eğer kendin yazdıysan kodları FF'e göre de ayarlayacaksın :)

Firefoxun linkleri url ye dönüştüren bir eklentisi kurulu ben değişiklikleri kaydettikten sonra sayfadaki linkler url ye dönüşüyor ve bu değişikliği kaydetmeden çıkıyorum
o yüzden bu uyarı çıkıyor firefoxdan bu uyarıyı etkisiz hale getirmenin bir yolu yok mu?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Firefoxun linkleri url ye dönüştüren bir eklentisi kurulu ben değişiklikleri kaydettikten sonra sayfadaki linkler url ye dönüşüyor ve bu değişikliği kaydetmeden çıkıyorum
o yüzden bu uyarı çıkıyor firefoxdan bu uyarıyı etkisiz hale getirmenin bir yolu yok mu?

Hocam sende text link eklentisi filan mı?? kurulu. Şu konuyu açık bir şekilde anlatsana. Eğer eklentiden kaynaklandığını düşünüyorsan eklentiyi kaldır.

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Evet text link eklentisi kurulu eklenti çok işime yarıyor o yüzden kaldıramıyorum arkadaşlar ayrıca burda bu uyarıyı firefox da etkisiz hale getirmenin yolunu arıyorum başlıktada belirttiğim gibi yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum fakat lütfen bu konuda yardımcı olucak mesajlar bekliyorum sizden.