Firefox eklentisi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
valla hıç düşünmuyorum değil.yalnız bu firefoxun webmail notıfer ve cookıe edıtör eklentılerı hoşuma gıdıyorupload sıtelerınden premıum gıbı dowland yapıyorum.yoksa kullanmam.choreme nınde eklentılerı olduğunu az önce burada yenı öğrendım.ama bu eklentıler pek güvenılır değil gıbı

ff in eklentilerinden çok daha güvenli olduğuna emin olabilirsin.

Git, provakatör :mrgreen:

Bu arkadaşı Chrome'cu yapmadan gitmiyorum :devil2:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yok ya şaka yapıyorum. İsteyen istediğini kullansın.

(Not: Tabi Chrome kuramıyorsa :D )

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Benim dediğim yöntem olmadı evet sonra çünkü onda extensions.checkCompatibility yapacaksın diyordu, sonra dedim ki extensions.checkCompatibility.4.0 yaparsan oluyor. Eklentiye de gerek yoktu. Eklentiyi kurduysan da o ayarı kendi yapıyor bu sefer senin yapmana gerek yok. Bu kadar.
bak bunu farketmemışım.şimdı ötekı eklentıyı kaldırayım.senın söledığın gıbı yanına 4 yazayım

ff in eklentilerin çok daha güvenli olduğuna emin olabilirsin.

ff dediğin firefox mu?sende hem choreme kullan dıyorsun hemde firefox daha güvenlı dıyorsun?ne iş?
bentarayıcının sadece hızına bakarım.daha önce choreme kullanıyordum.çok hızlıydı.bana şuan firefox ıle hızı aynı gözukuyor.sadece firefoxda çökmeler oluyor.tek sorun bu.bırde choreme gıbı popupları kendılığınden engellerse süper olur

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yanlış yazmışım düzelttim. Firefox'un eklentilerinden daha güvenli demek istedim. Chrome kullanmayı dene bence. :yes: İstediğin özellikler Chrome'da mevcut. (ff: firefox)

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yanlış yazmışım düzelttim. Firefox'un eklentilerinden daha güvenli demek istedim. Chrome kullanmayı dene bence. :yes: İstediğin özellikler Chrome'da mevcut.
choreme eklentılerının tamamına nereden bakabılırım

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bak bunu farketmemışım.şimdı ötekı eklentıyı kaldırayım.senın
bu şekılde yaptım yıne olmadı.sen nasıl yaptın anlamadım.o eklentıyı kurmadan olmuyor?

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

neyse bunlara sonra bakarım.
firefoxcu arkadaşların bana göstermış olduğu emeğıne ayıp olmasın.firefox kullanmaya devam

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Firefox 4.0 mı kullanmıyor musun?

Menü çubuğundan(Gözükmüyorsa ALT tuşuna bas) Yardım'a oradan Firefox Hakkında kısmını aç. Bak sürüme.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Firefox 4.0 mı kullanmıyor musun?

Menü çubuğundan(Gözükmüyorsa ALT tuşuna bas) Yardım'a oradan Firefox Hakkında kısmını aç. Bak sürüme.
evet firefox 4 kullanıyorum.ama söledığın ışlemlerı yapıyorum.yıne eklentıler yüklenmıyor.bırden çok fazla olması sorun yaratırmı?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Neyin 1den fazla olması?

tarık son bişey, bundan sonra videolu göstereceğim adım adım.

about:config' e gir. extensions.checkCompatibility arat, eğer sonuç çıkmazsa ne güzel çıkarsa da hepsini sağ tıkla sıfırla de. Sonra tarayıcıyı kapat aç. Bi daha extensions.checkCompatibility aradığında sonuç çıkmaması lazım. Sonuç çıkmayınca söyle bana videoyu yapacağım.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ıkı tane çıktı.bırınde sonuna 4 yazmıştım.diğerınde de 4.0 .aynen dedığın gıbı sağ tıklayıp safırla dedım.bırden fazla dediğim hanı uyumsuz eklentılerı yüklemek ıçın başka eklentı eklemıştımya extensions.checkCompatibility yazınca 15 tane faaln çıkıyordu.ama kaldırdıktan sonra arattım şuan 2 tane çıktı.ıkısınıde sıfırladım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[flash]http://cdn.screenr.com/public/flash/screenr.swf?i=198589&svr=http://www.screenr.com/[/flash]

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
dur bende yaptıklarımı vıdeoya kaydedıp ekleyeyım.nerede yanlış yaptımı bı zahmet sölersın

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bi dil çevirisi için neden bi eklenti kurasınızkiiii.... Şuraya girin

http://translate.google.com/translate_tools?hl=tr

En alttaki dil linklerinden Türkçe dilini tarayıcınızın araç çubuğuna tutup sürükleyin sonra herhangi bi bir ingilizce sayfada araç çubuğundaki yer imi durumunda olan Türkçe ye tıkladığınız an sayfa türkçeye çevrilsin bu kadar eklenti kurmaya gerek yok...

Bu bütün tarayıcılar için geçerlidir...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Güzelmiş bu da :D

Ya aslında zor bi yanı yok bu eklentinin de niye bu kadar uzadı ben de anlamadım :)

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bi dil çevirisi için neden bi eklenti kurasınızkiiii.... Şuraya girin

http://translate.google.com/translate_tools?hl=tr

En alttaki dil linklerinden Türkçe dilini tarayıcınızın araç çubuğuna tutup sürükleyin sonra herhangi bi bir ingilizce sayfada araç çubuğundaki yer imi durumunda olan Türkçe ye tıkladığınız an sayfa türkçeye çevrilsin bu kadar eklenti kurmaya gerek yok...

Bu bütün tarayıcılar için geçerlidir...
bu nasıl yapılıyor anlamadım.bütün dıllerı bı anda taşıyabılırmıyız?yanı web sayfaların dıllerı her zaman aynı olmuyor
bunun yanında cookıe editör eklentısınıde eklemek ıstıyorum.bu da ışıme çok yarıyor

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

[video=youtube;T7qnV7WTMSs]http://www.youtube.com/watch?v=T7qnV7WTMSs[/video]

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tarayıcının yer imi araç çubuğuna Türkçe dilini taşı işte bütün dilleri Türkçeye çevirebilirsin.... Oradaki bütün dilleri araç çubuğuna taşımıyoruz sadece Türkçe dilini taşıyoruz sonra başka bi dildeki siteyi Türkçeye çevirebiliyoruz...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hala neden harbikız'ın konusuna bakıyorsun ki?

Yanlış yazmışsın işte.

extensions.checkCompatibility4.0 değil extensions.checkCompatibility.4.0 olacak, kaç yerde yazdım.

Kopyala benimkini yapıştır oraya..

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hala neden harbikız'ın konusuna bakıyorsun ki?

Yanlış yazmışsın işte.

extensions.checkCompatibility4.0 değil extensions.checkCompatibility.4.0 olacak, kaç yerde yazdım.
harbıkızın mesajını sen yazdın.ondan sonra da nıye hala oraya bakıyorsun dıyorsun.barı o mesajını edıtleseydın.onun konusunda herşeyı yazmış.bu yüzden herşeyı kopyala yapıştır yapıyordum
Kopyala benimkini yapıştır oraya..
sanırım bununla beraber 4.kez oluyor:biggrin:
madem oraya bakmama gerek kalmadı o mesajını editleseydın.orada herşey yazıyor .lınke tıklıyorum.sonra kopyala yapıştır.senın verdığın de sadece sonuna 4.0 ekledığını sandım.bu durum senın gözunden kaçmamış
sonunda hallettım.neysesenıde bayağa yordum .yardımların ıçın çok teşekkür ederım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yahu niye editleyeyim :)

Ben ne güzel diğer mesajda hazır halini vermişim, artık oradan halledebileceğini de sen anlayabilirdin. Herşeyi adım adım yazmışım.

Rica ederim kolay gelsin.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
firefox la ılgılı son bırşey daha sorayım.daha önce kullandığım forumlarda kullanıcı adımı ve şifremı hatırlat bölumune tıkladığımda exıt yapmadan tekrar o foruma kayıtlı bılgılerımle giriş yapabılıyordum.ancak 2-3 gündür bu şekılde olmuyo.sebebını bılen varmı?