Firefox eklenti desteği süper

SERİNKAN-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar bilmeyen arkadaşlar olabilir diye açtım konuyu firefoxta her indirme yöneticisini entegre etmek mümkün hemde basit bi eklentiyle adı flashgot bu eklenti sayesinde herhangi bi download programını tarayıcınıza entegre edebilirsiniz eklenti sağ tuşta menü yapıyor ordan her türlü ayarlamayı yapabilirsiniz ayrıca firefoxta hiç bişiye dokunmadan her türlü siteye girmek istemezmisiniz bunun içinse anonymoX isimli eklenti oto olarak ip adresinizi değiştiriyor ve hem gizli hemde her türlü siteye girebilirsiniz ayrıca adblock plus ismli eklenti reklamları ve açılır pencereleri engellemede bir numara

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bunları bilmeyen Firefox kullanıcısı pek yoktur ama linkte koysaydın bari? :)

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
anonymoX eklentisi ilaç gibi. Teşekkürler arkadaşım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben bılmıyorum.öğrenmek ıstedığım uyumsuz eklentı derdını son sürümde nasıl aşabiliriz.bazı uygulamalar bunlar firefoxun ayarlarını bozar mı yanı garanti kapsamı dışında kalıyor.hızı etkıler mı?

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende firefox kullanıcısıyım. Bunlardan hiçbirini bilmiyordum. Adblock güzel olabilir galiba ama olduğu gibi görünsün siteler en iyisi bu bence :) İnternet kafelerde bazen internet download managerle karşılaşıyorum çok sinir bozucu bişey ayarları yapılabiliyor galiba ama ben sevmiyorum indirme yöneticilerini. Yazı için teşekkürler.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bende firefox kullanıcısıyım. Bunlardan hiçbirini bilmiyordum. Adblock güzel olabilir galiba ama olduğu gibi görünsün siteler en iyisi bu bence :) İnternet kafelerde bazen internet download managerle karşılaşıyorum çok sinir bozucu bişey ayarları yapılabiliyor galiba ama ben sevmiyorum indirme yöneticilerini. Yazı için teşekkürler.

250MB bir dosyayı önce tarayıcı ile indir sonra indirme yöneticisi ile. Fark göremiyorsan internetinde problem olabilir.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
250MB bir dosyayı önce tarayıcı ile indir sonra indirme yöneticisi ile. Fark göremiyorsan internetinde problem olabilir.

Fark vardır mutlaka onu kabul ediyorum hatta firefox'un kendi indirme yöneticisi sorunlu virüs taraması yaparken fena kasıyor ama büyük dosya indirirsem genelde torrent kullanıyorum. Yinede belki bi ara deneyebilirim indirme hızında büyük fark varsa güzel olur elbette.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
firefox'da efsane DownThemAll eklentisidir :) entegre download yöneticisi. External download yöneticilerini çalıştırmaz kendisi zaten direk o işi yapar.

SERİNKAN-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox'da efsane DownThemAll eklentisidir :) entegre download yöneticisi. External download yöneticilerini çalıştırmaz kendisi zaten direk o işi yapar.

benim dediğim flashgot isimli eklentidir bu programla flashgeti firefotaki tüm indirmeler için ayarlayabilirsiniz her türlü indirme programı olur farketmezz listede varsa direk tarayıcıda tanımlı olur yoksa el ile ekleme yapabilirsiniz

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
benim dediğim flashgot isimli eklentidir bu programla flashgeti firefotaki tüm indirmeler için ayarlayabilirsiniz her türlü indirme programı olur farketmezz listede varsa direk tarayıcıda tanımlı olur yoksa el ile ekleme yapabilirsiniz
senin dediğini kullandım ben, biliyorum onu. ama flashgot tek başına hiç bir anlam ifade etmez. ona sistemde kurulu olan ve flashgot'un tanıdığı bir download manager'i tanıtmalısın. DownThemAll ise kendisi zaten bir eklenti download manager​dir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam bir şey paylaşmış saygı duyun herkes senin gibi uzman !!! olmayabilir benim gibi çoban olupta bilmeyen olamazmı....

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
O kadar proksi eklentisi denedim anonymoX eklentisini ilk defa duyuyorum ve ilaç gibi geldi ama bunun kullanım tarzına yakın bir eklenti kullanmıştım (belki o da budur :P) inşallah diğer proksi eklentileri gibi sonradan foslamaz :) Diğerlerini zaten kullandım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir siteyi beyaz sayfaya almam lazım da bunu için adblock menüsüne girmem gerekiyormus bunu nasıl yapabilirimm yardımcı olabilir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum Bu Bahsettiğin Anonymox u Ezelden beri kullanırım,lakin her siteden indirmeye gelmez,Sağlam bir link verirsen her kes kullanır.

Teşekkürler