Firefox 9 Sabit Arkaplan Sabit OLmuyor

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
flood yapmak istemiyorum ama bilen hiçkimse yok mu nasıl yapıldığını firefoxa daha yeni başladım

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
about:blank'i mi sabitlemek isitiyorsunuz?

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
onu bi de yeni sekme açıldığında o da değişmesin istiyorum yukardaki linkteki gibi olsun yani

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Önce şu adresten,

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-with-homepage/?src=ss

eklentiyi kuruyorsunuz. Firefox'u baştan başlatmanız gerekmez diyor ama bendeki denemede gerektirdi.
Eklentiyi duktan sonra Firefox'u kapatıp, tekrar açın.

Sonra aşağıdaki linkten,

https://rapidshare.com/files/1212995220/back.rar

sizin için hazırladığım dosyayı indirip bilgisayarınızda hiç silmeyeceğiniz bir yere açıyorsunuz.
rar içindeki o iki dosya aynı klasörde dursun. İçinde sizin istediğiniz arkaplan resmi ve bir html dosyası var.
Şimdi back.html dosyasını Firefox'ta açın ve açtığınız bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyin.
Ekledikten sonra Firefox'da Araçlar /Seçenekler/Genel sekmesindeki başlangıç alanında açılış sayfasını
Giriş sayfamı göster olarak seçin ve alttaki seçeneklerden Use Bookmark...'a basın ve açılan pencerede az önce sık kullanılanlara eklediğiniz adresi seçip onaylayın. Seçenekler penceresine de tamam deyip kapatın.
Firefox'u kapatıp açın. Muhtemelen istediğiniz olmuştur.

Eklenti, sizin istediğinizi yapıyor, yani her açılışta firefox açılışındaki ana sayfayı gösteriyor, benim hazırladığım da sizin backgroundu sağlıyor.

Not: Eminim ki about:blank olarak tanımlı sayfayı,içerisinde tuttuğunu tahmin ettiğim, Program Files/Mozilla Firefox altındaki omni.jar içinden de değiştirmek de başka bir yoldur ama ben uğraşmadım.
Kolay gelsin :)
rCXOYXaen79+f+DdExYy3FTY9BAAAAAElFTkSuQmCC

zc7AZWhuzoR8cFkb385xEwpjN+uwQTBjCgrVzkIw92NZKkfUqDEGCYUOGDAmwOGzg8afHXxCoQgSBBScMw7PgCqX5s6dNOUE8Qki5FHIVIEAADs=

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yazdıklarınızı her web sayfasında uygulamak istiyorum... yani her web sayfasında gri bir arka plan olsun istesem ne yapabilirim..?