FireFox 8 Yaşına Bastı

Reaksiyon puanı
31
8g2wY.jpg

Sekiz yıl önce bugün, Mozilla, Firefox’un ilk sürümünü yayımladı. İnternette bir şeyleri değiştirebileceğimize inanma cüretini göstermiştik. Web’in gücünü anlayan, insanları kârın üstünde tutan bireylerden oluşan bir topluluğun olağanüstü bir şey yapabileceğine inanmıştık.

Firefox’un 8. doğum günü olan bugün, misyonumuzun değişmediğini söylemekten gurur duyuyoruz; ama Web değişti. Artık yüz milyonlarca insan çevrimiçi hayatlarında Firefox’a güveniyor ve arkadaşlarına, akrabalarına da aynısını yapmalarını öneriyor. Hâlâ insanları her şeyin üstünde, ilk sırada tutuyoruz ve Firefox severlerin desteğiyle Web’i açıklığa ve birlikte çalışabilirliğe doğru taşıyoruz.
İşimiz zor; ama son bir yıl içinde Firefox’u daha hızlı, daha güvenli, daha kolay kullanılabilir ve kişiselleştirmesi daha eğlenceli bir hâle getirdik. Ayrıca, Android için Firefox ile birlikte Firefox’un hızını ve gücünü milyonlarca akıllı telefon kullanıcısıyla da buluşturduk. Önümüzdeki yıl Firefox’u daha da ileri taşıyacağız.
Firefox sadece harika bir ürün değil, aynı zamanda Mozilla’nın değerlerinin ve vizyonunun bir ifadesi. Bu vizyon, Web için daha önce hiç bugün olduğu kadar önemli olmamıştı ve onun gerçekleştiğini görmek için yapmamız gereken çok şey var. Firefox’u tercih ederek Web’in ve dolayısıyla insanlığın geleceğinin bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz.

İyi ki doğdun Firefox!

[video=youtube;LnaidgLYBI8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LnaidgLYBI8&list=U Uajipi80aORRDz6gZ8ZyCWw#![/video]

Mozilla Türkiye

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elime doğdu denebilir :cool: Nice yıllara Firefox :thumbup:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Doğum günün kutlu olsun FireFox. :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
FF tıklıyorum. Kısa bir ev turu atıyorum, gelecek daha. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Uzun yıllar boyu dahada gelişerek devam eder umarım. :) Nice yıllara.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kardeşin chrome sevgilerini iletti firefox abisine... :devil:
yaşça küçük olmasına rağmen abisinden iyi olmasının mutluluk verdiğini de iletti. :P

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ben de Chrome den yazıyorum. Selamlar abisinden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hala yok kar amacı gütmeyen bla bla bla. 8 yılda paraya para diyemeyecek kadar para kazanmışlardır.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İyi ki doğdun tarayıcı dünyasını alıp başka bir yere koyan tarayıcı.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben 1.5 sürümünden beri kullanıyorum kullandırtiyorum iyi ki doğdun firefox

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Nice mutlu yıllara sevgili tilki :) seni sevmeyen köprüden atlasın :P

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Nice sekiz senelere tilki web de gelişimin öncüsü oldun başarılarının katlanarak artması dileği ile.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bugün acaba hatamı yapıyorum diyerek tekrar mozilla yükledim. Gamyuna girip iki sayfa açtım. ( Oyun sayfası ) Aynı sayfaları google chrome de takılmadan hatta 5 6 sayfa açabiliyorken firefox iki sayfa açınca kitlendi. Maalesef bir müddet beklememe rağmen kendine gelemedi. Ve hazin sonla karşılaştı. Eski bir firefox kullanıcısı olarak artık gerçekten iyi bir sürüm çıkartamadığı sürece eski bir kullanıcı olarak kalacağım.

Sistemim de çok kötü değil.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kullanmaya Firefox 2 ile başlamıştım. Artık nereye kadar giderse kullanmaya devam :D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bugün acaba hatamı yapıyorum diyerek tekrar mozilla yükledim. Gamyuna girip iki sayfa açtım. ( Oyun sayfası ) Aynı sayfaları google chrome de takılmadan hatta 5 6 sayfa açabiliyorken firefox iki sayfa açınca kitlendi. Maalesef bir müddet beklememe rağmen kendine gelemedi. Ve hazin sonla karşılaştı. Eski bir firefox kullanıcısı olarak artık gerçekten iyi bir sürüm çıkartamadığı sürece eski bir kullanıcı olarak kalacağım.

Sistemim de çok kötü değil.
Senin pC de vardır sorun, bende Gamyuna FF ile girip 10 salona birden bağlanıyorum sorun yok :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Gamyun'a girmedimde genelde FF de 5 sekme açık olur, hiç kasma olmadı.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben daha 5 yıllık filandır diye düşünüyordum :) Hayırlı olsun :D

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vayt anasını bee 8 yıl olmuş ha millete abi bu tarayıcı daha güvenli diye diye... :D