Firefox 8 İnternete Bağlanamama Sorunu

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son 2 gündür firefox ile bağlanmaya çalıştığım sitelere giremiyorum.''Bağlantı zaman aşımına uğradı'' hatasını alıyorum.Bu mesajı yazarken bile 3 kere mozilla'yı görev yöneticisinden kapattım.En sonunda yazabiliyorum.Yıllardır mozilla kullanırım.Gayet memnundum.Ama ne olduysa böyle bir problem yaşıyorum.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

Not : İnternet bağlantısında sorun yok internet explorer gayet iyi çalışıyor.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
firefox un ağ ayarlarını ve proxy ayarlarını kontrol et orda sıkıntı olabilir.

patalojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En sağlıklı yöntemi firefox uygulamasını kalıntılarla birlikte kaldırın ve sonra tekrar kurun.

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha kaldırıp tekrar kurmayı denemedim.Eklentilerle ve şifrelerle uğraşmamak için denemedim.Son çözüm olarak onu yapacağım galiba.Ağ ve proxy ayarlarında sıkıntı yok.Dediğim gibi firefox 8'le alakalı bir sorun olsa daha önce ortaya çıkardı.Son iki gündür anlayamadığım bir nedenden dolayı sürekli bağlantı hatasıyla karşılaşıyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
kaldıracaksan mozbackup ile yedek al, kurduğunda aynen geri yüklersin, mesela tümünü geri yüklediğinde yine sorun çıktı, bu sefer sade şifrelerini geri yüklersin sonra eklentilerini diye diye sorun çıkaran neymiş bulursun

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ubuntu formunda dns ayarlarını elle değiştirerek çözen biri var o linux ama denemeye değer

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaldıracaksan mozbackup ile yedek al, kurduğunda aynen geri yüklersin, mesela tümünü geri yüklediğinde yine sorun çıktı, bu sefer sade şifrelerini geri yüklersin sonra eklentilerini diye diye sorun çıkaran neymiş bulursun
Söylediklerini deneyeceğim.Önemli olan eklentilerden çok şifreler zaten.

--- Mesaj Güncellendi ---

Dün denedim.Değişen birşey olmadı.

Hussein Genghis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
operayı bir türlü beceremedim ff 3.6 dan sonra formunu tutturamadı sürekli kilo alıyor
google crome ile gene tekeline aldı bu işi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bu sorun mozillada da var internet explorer de de var internet alaakalı bi sorun yk fkt ikisindede bi sayfaya girmiyo girdiği zamanda zaman aşımı uğraması hatasaı verio