• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Firefox 58 hızıyla baş döndürecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
firefox-58-firefox-quantum-hiz-sdb-01.jpg

Mozilla, yeni motoru ile oldukça hızlı olan Firefox 57 ya da diğer adıyla Firefox Quantum sürümü ile kullanıcıları memnun etmeyi başarmıştı. Şirket, Firefox 58 ile çok daha iddialı!

https://shiftdelete.net/firefox-58-firefox-quantum-hiz

:: Şu anda hangi web tarayıcı tercih ediyorsunuz?

Son düzenleme:
Opera kullanıyorum nedense arada bir donup kalıyor

Firefox Quantum kullanmıştım gayet hızlıydı, sadece belirli flash uygulamalarında sorunlar yaşadım onun dışında stabildi. Firefox 58'in daha iyi olacağına inanıyorum.

İnşallah iyi olur. Firefox 57'de her ne kadar RAM kullanımı azalsa da Google Chrome göre çok hızlı bulmadım. Gözlemlerime göre sayfa yükleme hızı olarak Firefox 57'nin Google Chrome'dan daha yavaş olduğunu söyleyebilirim.

Bu tarayıcı bi banamı yavaş geliyo.

Tam da söylendiği gibi İngilizce sürüm çıktı, kısa sürede Türkçe güncelleme de gelir.

Eklentiler de güncellense güzel olacak daha şu anki sürümde tam güncellemeler gelmedi eklentilere.
Onun dışında son 2 haftadır bazı siteleri açmıyor Bağlantı sıfırlandı hatası veriyor"vatanbilg. gibi" ya diğer tarayıcılardan yada vpn e geçince açıyor ne alaka anlamadım. Denemediğim yol kalmadı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.