• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Firefox 58 çıktı! Hemen indirin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
firefox-58-cikti-hemen-indirin-sdn-01.jpg

Firefox 58 performans geliştirmeleri ve yeni özellikleri ile Mozilla tarafından kullanıcılara sunuldu. Peki, Firefox Quantum yenilikleri neler?

https://shiftdelete.net/firefox-58-cikti-hemen-indirin

:: Sizce internet tarayıcı savaşlarında son durum ne?

Son düzenleme:
Mozilla Firefox'un işi bundan sonra zor. Hâlen Google Chrome kullanılıyor. Mozilla Firefox'un sonu bence Netscape gibi olacak.

Yıllardır olduğu gibi firefox kullanmaya devam arada el atsamda diğer tarayıcılara şu ff nin sağlamlık hissini vermiyorlar varın 1-2 sn gec açılsın o kadarda sorun değil

Ubuntu'da otomatik güncellemeyi bekliyorum. Manuel yüklemeyi düşünmüyorum. Firefox tercih ediyorum malesef Chrome eski Chrome değil. Ayarlar menüsünü değiştirdiler bi uzantılara ulaşacağım diye bir sürü menüye giriyorum karman çorman ve Firefox'tan daha fazla RAM tüketiyor.

Ubuntu'da otomatik güncellemeyi bekliyorum. Manuel yüklemeyi düşünmüyorum. Firefox tercih ediyorum malesef Chrome eski Chrome değil. Ayarlar menüsünü değiştirdiler bi uzantılara ulaşacağım diye bir sürü menüye giriyorum karman çorman ve Firefox'tan daha fazla RAM tüketiyor.
Harbi o güncelleme rezalet ötesi rezalet ya

58.0 güncellemesinin Firefox'u bir üst seviyeye taşıdığını söylersek yanlış olmaz.