Firefox 4 Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okanic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İyi günler sdn.. firefoxta 2 gündür bu sorunu yaşıyorum google vb. sitelerde arama yapmak isterken donuyor ve aramaya geçmiyor bunun nedeni nedendir ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sorun tarayıcıda değil... Bazen Google da oluyor öyle bi defada benim başıma gelmişti chrome tarayıcısındaydı ama sorun tarayıcı kaynaklı değil...

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sorun tarayıcıda değil... Bazen Google da oluyor öyle bi defada benim başıma gelmişti chrome tarayıcısındaydı ama sorun tarayıcı kaynaklı değil...
Yani sorun neyden kaynaklı sürekli oluyor ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Başka tarayıcılardada aynı sorun varmı???...

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hayır sadece firefoxta dün formatladım bide yani pc'de sorun olacağını düşünmüyorum

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Zannımca aynı mesele bende de var. Firefox 4'ten önce 3.6 kullanıyordum, onda da ara ara oluyordu. Google adres çubuğuna aramak istediğim kelimeyi yazıp enterlayınca bom boş beyaz bir sayfa çıkıyor karşıma, sekmeyi kapatıp google'ı tekrar açınca düzeliyor. Başka tarayıcı kullanmadığım için aynı mesele diğerlerinde de var mı yok mu bir malumat sahibi değilim.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Haha biraz önce firefox 4 ü kudum bir deneyeyim dedim, görünüm olarak sanki chromu açmış gibi hissettim :)
Bu kadar araklama olmaz.
sonra bişey arayayım dedim arkadaşın bahsettiği olay bendede oldu yaklaşık 40 sn falan öyle durdu sonra kendine geldi.
Tabi kullanmaya devam etmedim hemen chrome a geri dönüş...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ama bahsettiğiniz sorun bende yok arkadaşlar...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
İyi günler sdn.. firefoxta 2 gündür bu sorunu yaşıyorum google vb. sitelerde arama yapmak isterken donuyor ve aramaya geçmiyor bunun nedeni nedendir ?
Dediğin problemi ben de yaşıyorum google chrome kullanıyorum ve yaklaşık 2-3 gündür böyle donduktan sonra sayfayı yenileyince arama yapıyor. Google kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bencede Google kaynaklı tarayıcıyla ilgisi yok...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben şimdi siliyorum ff'i sinir etti beni yeni sekme açıyorum donuyo komple
chrome de 10u geçik sekme ard arda açardım birşey olmazdı.
sekme sorunu olmasa kullanmayı düşünüyordum chrome'un yerine...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sorunların tarayıcı kaynaklı olduğunu sanmıyorum firefox'da olsa sorun genel bir sorun olurdu bende böyle bir sorun yok. Chrome'u bıraktım diyebilirim gayet iyi arka planda bellek tüketen uygulamalar çalışıyorsa firefox'un donmasına sebeb olabilir ram yetersizliğinden dolayı düşük bir sistemse sistemi fazla yorduğu içinde takılmalar meydana gelebilir.Google aramalarında'da öyle bir sorunla karşılaşmadım :mellow:

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Acaba Mozilla Sync ile ilgili sorun yaşayan varmı, aslında bu sadece Firefox 4'e mahsus değil önceki Beta ve RC sürümlerinde başıma geldi ama nasıl çözeceğim anlamadım. Mozilla Sync ile eşleme yapıyorum bir süre sonra hata ile karşılaştı diyor.

Carmuvin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben firafox 3 ü kullanıyorum ama sorun çıktı şimdi firefox 3 ü silip 4 e geçtim yükledim ama arama yapmaya çalıştım olmadı yapılmıyor arama sizdede böyle bir sorun yaşandımı ?