Firefox 4 Çıktı! İndir!

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Firefox 4 Çıktı! İndir!

Merakla beklenen Firefox 4 nihayet final sürümüyle karşımıza çıktı. Resmi duyurudan önce Firefox 4 final sürümünü indirip, kullanmaya başlamak için haberimize tıklayın.

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Resmi olarak duyrulmamış siz çıktı diyosunuz çelişkili.. Bende Resmi duyurudan sonra inidreceğim

MELENKOLİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdin NORTON İNTERNET SECURİTY 2011 virüs olarak gördü kaldırdı anlamadım

akin333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önce resmi sitede bi görim de sora download ederm Yukarda desperadonun da dedigi gibi rekor kırmamız lazım :D

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Mozilla engelledi ama bizde çareler tükenmez. Firefox 4'ü download sayfamızdan indirebilirsiniz ;)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya bu kadar ay beklediniz 1 gün daha bekleyin ölmezsiniz emin olun :) Acele işe şeytan karışır demişler , resmi olarak sunulsun öyle indirin en hayırlısı

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bence de, 1 gün daha beklemekten zarar gelmez, zaten hakkında kısmına girildiğinde RC2 de bile 4.0 yazıyo :D ee bazıları da diyo ki RC2'nin aynısı zaten, o zaman ne gerek var ki buna :P :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yer imlerini simge halinde adres çubuğunun yanına alıp tam ekran yaptığınızda Chrome'dan daha fazla sayfa görüntüleme alanı sunuyor. Chrome'un bu üstünlüğü de tarihe karışmış oldu :D Sun Spider testinde de IE9 birinci geliyormuş sanırım, denemedim ama. Eklenti desteği konusunda zaten Firefox 1 numara. Donanım hızlandırmada IE9 ve Firefox Chrome'un fersah fersah önünde. Firefox'a Sync de geldi. Böyle devam ederse Chrome'a dönen arkadaşlar yuvaya geri döner gibime geliyor :D Zira Chrome'un Firefox'tan üstün olduğu bir nokta kalmadı sanırım.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Yer imlerini simge halinde adres çubuğunun yanına alıp tam ekran yaptığınızda Chrome'dan daha fazla sayfa görüntüleme alanı sunuyor. Chrome'un bu üstünlüğü de tarihe karışmış oldu

iyide chrome'da tam ekran yapınca chrome ile ilgili hiç bir tuş gözükmüyor ki. monitörünün tamamı sayfa oluyor.
yani bu konuda chrome'dan daha fazla alan sunabilmesi mümkün değil en fazla ikisi de eşit olur.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Tam ekran derken, ekranı kapla demek istedim yani. Tam ekranda nasıl fark olacak ki :D Chrome'da yer imlerini adres çubuğunun yanına alma şansı olmadığı için Firefox daha fazla alan sunuyor.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
rekor için ben de resmi duyuruyu bekliyorum :D

marauder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla güzel olmuş , bende tasarımı ve hızı yüzünden chrome a geçenlerdendim ama açıkçası chrome un ciddiyetinden de sıkılıyor firefoxu özlüyordum..Ama bu güzel olmuş sanırım geri dönüş yaptım firefoxa....

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
* donanım hızlandırma olayı patlamış. zaten bozuk olan gözlerim az daha iyice bozulacaktı. karakterler falan çok kötü gözüküyor.
* sanki bir şeyler elinizi ayağınızı çekiyormuş gibi hissediyorsunuz o browsing yaparken. hani, resmen ie9 daha hızlı hareket ediyor.

sonuç : chrome döver aga :)

toraman53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu haberi şimdi okudum şimdi hemen cektim firefox yine konusturmus videolar akıcı güzell tarz belirlemiş tam ekranı da gsell herseyi gzel gözüküyorr ama ayrın bi daha indirecem ki yarısta firefox u lider cıkaralım diye tebriklerr

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yarım saat önce ftp sunuculardan indirdim,resmi duyuru niye yapılmadıysa hala.. rekor için gerekli duyuruları ayarlıyolar heralde..Gayet güzel olmuş tarayıcımız, alıştım zaten firefox'a uzun süredir kullanıyorum..Kısaca olmuş bu derim ben..Haydi rekora...

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Zaten TİLKİ yeni bir güncelleme durumunda ikaz ediyor sizi.Hiç gerenk yok sağdan-soldan içinde birşeyler gizli programları indirmeye.Ben 2 kere gaza geldim,ikisinde de ağzım yandı...:mad: Sağlık ve sevgi ile kalın.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
daha resmi olarak yayınlanmadı.resmi sitede bir hareketlilik bile yok.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
güncelleme sunucularına ne zaman koyarlar acaba

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Artık indirebiliriz o zaman :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Firefox RC2 aynı zamanda final sürümüydü. Ve şimdi de resmi olarak duyuruldu :)

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bilmiyorum deneyeniniz var mi ama mesela facebookta bir oyunu full ekran yaptigimda 2-3 saniye sonra esc he basmisim gibi yapip kucuk ekrana donuyor. By durumu yasayan baska akadas var mı?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
firefox 4 den ne beta ne rc sürümü kurmuştum , 3.6.15 den 4.0 a geçince çok fark hissettim , güzel olmuş hakikaten