Firefox 3.7'ye İlk Bakış!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Henüz Firefox 3.5'in dumanı tüterken, iki sürüm sonrasında neler görebileceğimize göz atmak ister misiniz?

Mozilla'nın fazla mesai yapan Firefox geliştirme ekibi, Firefox 3.7'de görebileceğimiz bazı özellikleri kullanıcıların yorumuna açtı. Windows Vista ve Windows 7'nin Aero Glass efektlerini kullanan araç çubukları ve sekmelerin, daha şık düğmelerle buluştuğu yeni temalarda, sayfa tuşu da sekmelerin soluna alınarak ayarlara hızlı erişim sağlıyor.
Sağ taraftaki araçlar düğmesi ise, arayüzü kolaylıkla değiştirip yer imlerini ve benzer özellikleri ayarlamayı mümkün kılıyor. Şimdilik sadece çalışma şablonu olan bu özellikler, gelecekte değişikliğe uğrayabilir. Peki Firefox 3.7'nin bu haliyle ilgili sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızda paylaşın.
firefox37-mockup11248209025.jpg
:: Firefox 3.7'nin yeni temasını beğendiniz mi?
Bilgi İçin : Mozilla Wiki
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Sistem harcamasından dolayı hiçbir zaman tercih etmeyeceğim tarayıcıdır kendileri.

Google Chrome kullanırım keyfime bakarım.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
3.5 Beklediğim gibi çıkmadıki 3.7 ye nesine bakiyim...

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
teması için geçebilirim... zatn firefox kullanıyorum neye geçiyom ben :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güzel görünüyor.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
firefox gezinsin her çıkışın bir inişi vardır ve mozilla bunu tadacak :) özgür yazılım camiasına ve unix clonu işletim sistemlerine webkit tabanlı radikal bir tarayıcı lazım bu güne kadar bu boşluğu mozilla doldurdu ama bana kalırsa miyadı da doldu

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Durmak yok Chrome ile devam :P

Firefox 3.5 den sonra dahada yaklaşmam taaaaa ki Firefox 4 çıkana kadar :)

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Firefox kullanıyordum ama chrome a geçtim. Chrome gerçekten çok hoş. Fareyi simgeye tıklamamla açması bir oluyor. Kapatılmış sekmelere geri dönebiliyorum. Çökme durumunda geri rahatça kurtarabiliyor. Google toolbar ın bookmark ıyla yer imlerimi kolayca chrome a aktardım. Diğer tarayıcılardan daha çabuk açıyor sayfaları. Ben bir tarayıcıdan daha fazlasını beklemiyorum. Ah bide eklenti desteği olsa (Firefoxta binlerce eklenti arasında kaybolmak keyifli)... Ne kadar güvenli olduğu hakkında bir bilgim yok ama...

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Firefox kullanıcısıyım.Son sürümünü yeni yükledim ancak beni de hayal kırıklığına uğrattı. Şu sıralar Opera ile tanışmayı düşünüyorum.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
firefox gezinsin her çıkışın bir inişi vardır ve mozilla bunu tadacak :) özgür yazılım camiasına ve unix clonu işletim sistemlerine webkit tabanlı radikal bir tarayıcı lazım bu güne kadar bu boşluğu mozilla doldurdu ama bana kalırsa miyadı da doldu

HapS doğru söylüyor.artık bende bırakmayı düşünüyorum.KDE 4.2.4 de çok yavaş çalışıyor takılmalar oluyor opera 10 beta 2 şu an depolarda onu yükledim fina sürümü çıkınca opera'ya geçmeyi düşünüyorum.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
konqueror firefox dan daha kaliteli bir tarayıcı bana kalırsa kde kullananlar konquerordan şaşmasın

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
her sürümde len ne güzel eklentileri var felan bunu kullanmalı diye indiriyorum 2 gün kullanıyorum nedendir sonra chromea bakınıyorum hatta en son en hızlısıymış diye safari indirdim harbidende biraz daha hızlı gibi hatta bunlara test yaptırdım opera 4. çıktı ama nolursa olsun 3-4 günde dönüp dolaşıp operaya dönüyorum :)

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
mükemmel diyebilirim inşallah hızıylada görselliği kadar etkileyici olur

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben FireFox ile sörf tadını çaıkartıyorum :D isteyen istediğini desin :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yaw 3.5 te vista da beya bir kasıyor ama linux ta pek bir zararı yok. Daha hiç Chrome yu denemedim beya açıkları var diyolar. Şuanlık firefox ve opera ile yola devam :D

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bende firefox, chrome ve ie var.
Zaman zaman hepsinide kullandım, ama nedense IE yi bırakamıyorm, alışkanlık sanırım, şu firefox bazı forum sitelerinde problem yaşamasa kesin kullanırım ama.

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
firefox'ta şişme sorunu olmasa daha güzel olacak... chrome gibi sekmeleri bağımsız çalıştırsa bu problemde kurtulabilir... chrome hız açısından çok iyi ama hala eksikleri var...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
son sürümünü beğenmedim eski sürümünü kullanmaya devam ediyorum

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
daha bir yahuşuğlu olmuş delüganlı:)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
firefox 3.5.1 bide bi programla tıkladığında anında açılıyo,kullandığım proxy benim bağlantıdan daha hızlı açıyo,fire la bu siteyi bi iki saniyede açıyo,diğer browser lar uzun sürüyo

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
bu arada seamonkey 2.0b1 dün gece yayınlandı çok güzel iyileştirmeler var hem görsel hem işlevsel firefoxdan 2 kat daha hızlı ayrıca eklenti desteğide genişletilmiş firefox eklentilerini çok rahat kullanabiliyor

Mavikent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.5'te gelen özellik özelliklere bakılırsa sadece öncekilere göre devamlı güncellenen sistemlerden farkı yok.
Mozilla'dan beklentimiz addons olayına tek tıklamada çözüm olması.İleri -ileri komutu kullanmaktan biraz sıkılmaya başladık...