Firefox 3.6 Beta 4 Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36

Mozilla Firması, Firefox 3.5 betalarında bukadar hızlı davranmamıştı. Artık betalar son sürat yayınlanmaya devam ediyor. Firefox 3.6 Beta 4 sürümü resmi olarak duyuruldu.

Herzaman 2-3 aday sürümü yayınlanırken son betalarda bu aday sürümü 1 adetle sınırlı kaldı.

Bir önceki beta sürümündeki 140 hata bu sürümle birlikte giderildi. Üçüncü taraf yazılımların oluşturacağı çökmelere karşı bu sürümde iyileştirilmelerde gidilmiş. Eş zamanlı sayfa açılışlarının hızlı hale gelmesi içinde düzelemeler yapılmış (sürüm notları için tercüme konusunda aksaklıklarım olmuşsa şimdiden özür dilerim).

Sürüm notlarına buradan diğer dil desteğli sürümlere ise buradan ulaşabilirsiniz.

Ufak bir not bir önceki beta sürümünde, Nightly Tester Tools eklentisi olmasına rağmen bazı eklentilerde sorun çıkıyordu bu sürümde o sorun ortadan kalkmış.

Windows Firefox 3.6Beta4 (Türkçe) için buradan

Linux Firefox 3.6Beta4 (Türkçe) için buradan

Mac Firefox 3.6Beta4 (Türkçe) için ise buradan indirebilirsiniz.

İyi kullanımlar.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
3.6 sürümü tam düşündüğüm gibi gidiyor :) çünkü 3.5 alt yapısı ile hazırlanan bir tarayıcı :) sadece bir kaç motor değişikliği yapılıyor bu sürümde :) bir de birkaç yeni özellik :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
İndirsemmi acaba..:D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
bi önceki betayı kurdum bilgisayar sürekli mavi ekran hatası verdi. sürekliden kastım3-4-5 saatte 1. kaldırdım düzeldi. aynı sorun varsa bilinki firefokdandır. ne alakaysa çakışıyo demek

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
firefox amma hızlı. 3 ayda bir betası çıkıyor. sizin ki iş değil ya, insan 2-3 ayda bir browser mı yeniler...