Firefox 3.5'in 94 Sürümü Kayıp!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Mozilla'nın yeni yayınladığı Firefox 3.5 sürümü, akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Sıcağı sıcağına indirin.

Mozilla, Firefox 3.5 için yeni bir beta sürüm yayınladı. Güncellemenin "beta 99" olarak adlandırılması ise kafalarda en son yayınlanan beta 4'ün ardından çıkan 94 sürümden habersiz kaldığımız şeklinde yorumlanmasın. Bunun anlamı, ürünün kararlı sürümüne sadece bir adım kaldığı.
Firefox 3.5 b4 ile 3.5 b99 arasında pek fazla fark yer almıyor. Daha ziyade bazı hata gidermeler, JavaScript motoru güncellemeleri ve OGG tabanlı medya oynatımı için gelişmiş destek sunuyor. Firefox 3.5'e giden yolda son virajı, aşağıdaki bağlantıyla alabilirsiniz:
:: Firefox 3.5 Beta 99'u indirin.
firefox-persona1244627226.jpg
:: Firefox'un beta sürümlerini takip ediyor musunuz?

Bilgi İçin : Mozilla
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Pardus 2009 firefox 3.5 ile beraber geldi. Ondan ağrı test ettim. Gayet güzel olmuş. Kararlı sürüm çıksın hele bakalaım daha neler olacak :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
firefox giderek daha da ağırlaşıyor. özellikle benim gibi P4 eski bir sistem kullanıyorsanız ilk açılışta ne kadar kastığını bilirsiniz. sadece firefox değil tabi ie7, ie8, opera hatta safari bile kasıyor. arayüz geliştikçe ızdırap artıyor.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Daha hızlı sayfa açılışı,
işlemci ve ram daha az kullanımı,
eklentilerle daha uyumlu, hızlı bir firefox.

Bunlar olursa mükemmel :D Yok eklentiler restart atmadan kurulacakmış falan, fıss :P Sanki her saat başı eklenti kuruyoruz.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla beta sürümlerden pek hoşlanmam genellikle tam sürümü beklerim ki beta sürümleri sevseydim elimin altında windows 7 olurdu neyse beta sürümleri takip etmiyorum ama tam sürümü merak etmiyorum da değil gelince görücez.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Artık FF 3.5 çıksa iyi olacak yaw :) FF 3.0 monotonlaştı :)

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Kaybolan sadece 94 sürüm değil aynı zamanda Türkçe içerikli sürümüde kaybolmuş :)

5 Hazıran buyana acaba Türkçe dil sürümünüde yayınlarlar mı diye bekliyorum ama malesef yayınlamadılar. Daha resmi olarak duyurulmadı ama Türkçe Dil seçeneğinin olacağını pek sanmıyorum.

Daha önce 3.6a1 (3.2den 3.6'ya geçtiğinde yoktu) sürümü için Türkçe Dil sürüm çalışması yoktu ama şuan Türkçe Dil içerikli sürümleride devam etmekte. Sanırım Beta 99 sürümünde yer alması gereken Türkçe Dil desteğini 3.6 sürümüne kaydırmışlar :) Eğer bu şekilde 3.6a1 sürümü Türkçe Dil seçeneğiyle devam eder ve resmi olarak duyurulmasında da Türkçe Dil şeçeneği olursa Alfa sürümleri iinde ilk defa Türkçe Dil tercihide yer almış olacak.

Buarada beta 99 açılış bakımından Beta 4'den biraz daha iyi durumda.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Konunun resmindeki FF Toolbarın temasını değiştirmeye yarayan eklentinin adı nedir acaba ?

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Mozilla'nın yeni yayınladığı Firefox 3.5 sürümü, akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Sıcağı sıcağına indirin.

Mozilla, Firefox 3.5 için yeni bir beta sürüm yayınladı. Güncellemenin "beta 99" olarak adlandırılması ise kafalarda en son yayınlanan beta 4'ün ardından çıkan 94 sürümden habersiz kaldığımız şeklinde yorumlanmasın. Bunun anlamı, ürünün kararlı sürümüne sadece bir adım kaldığı.
Firefox 3.5 b4 ile 3.5 b99 arasında pek fazla fark yer almıyor. Daha ziyade bazı hata gidermeler, JavaScript motoru güncellemeleri ve OGG tabanlı medya oynatımı için gelişmiş destek sunuyor. Firefox 3.5'e giden yolda son virajı, aşağıdaki bağlantıyla alabilirsiniz:
:: Firefox 3.5 Beta 99'u indirin.
firefox-persona1244627226.jpg
:: Firefox'un beta sürümlerini takip ediyor musunuz?

Bilgi İçin : Mozilla
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Geldi gelecek, oldu olacak, bitti bitecek derken cikiyor ha.
Bugunleride gorduk sonunda.
Artik FF 4 2015 yilinda cikar heralde.:thumbup:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \