Firefox 3.5.1 Çıktı indirin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629

Web yenilik tüm ilgili ve Firefox yeni özellikler düzinelerce herkes için daha hızlı, daha güvenli ve özelleştirilebilir Web tarama deneyimi sunmak için hızını ayarlar.

Kullanıcı Deneyimi. Geliştirmeler Firefox Web üzerinde mümkün olan en iyi tarama deneyimi sağlar. Yeni Firefox akıllı konum çubuğu, affectionately the Awesome Bar olarak "bilinen öğrenir olarak insan kullanımı, kullanıcı tercihlerini adapte ve zaman içinde daha iyi uyan eşlemeler sunuyor.

Başarım. Firefox güçlü yeni Gecko platformu üzerine, daha güvenli, daha kolay ve daha kişisel ürün kullanım için yol inşa edilmiştir.

Güvenlik. Firefox güvenlik için Çubuk yükseltir. Yeni kötü amaçlı yazılım ve phishing koruması virüsler, solucanlar, Truva atları ve casus yazılım insanların Web'de güvenli tutmak için korunmasına yardımcı olur.

Özelleştirme. Herkes farklı Web kullanır ve Firefox kullanıcıları sağlar fazla 5000 eklentileri ile tarayıcı özelleştirebilirsiniz.

Download
Latest Version

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Benden önce davranmış..:D

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ya arkadaşlar ben hala firefox 2 yi kullanıyorum, neden diyeceksiniz... çünkü firefox 3 ve üstü versiyonlarda 'gezinti araç çubuğu' çok karışık oluyor.. benim kendimce bi listem var orda ve onu ancak firefox 2' de rahatça görebiliyorum.. sırf bu yüzden hala 2 yi kullanıyorum.. 3.5' ta bunu düzeltebilecek bi ayar var mı ?

abbas00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
firefox için çok kişiyle kavga etmiştim. ama 3,5 sürümü tam tersine daha da hızlanacağına yavaşladı. çok donmaya başladı.

o nefret ettiğim ie8 ve chrome kullanıyorum şimdi. firefox önce sayfanın yüklenmesini bekliyor artık. yanlış yaptın hacı...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
firefox için çok kişiyle kavga etmiştim. ama 3,5 sürümü tam tersine daha da hızlanacağına yavaşladı. çok donmaya başladı.

o nefret ettiğim ie8 ve chrome kullanıyorum şimdi. firefox önce sayfanın yüklenmesini bekliyor artık. yanlış yaptın hacı...

Bence eski sürümlerinden daha hızlı....:closedeyes:

abbas00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarda hiçbir şey açık değil. İşlemci kullanımı %0. Ramlar boş. Gayet rahat.

Tıklıyorum firefoxa bilgisayarın anası ağlıyor. görev yöneticisinden bakıyorum. 22-30-38-50-75-120-140K ram kullanıma çıkıyor. ve firefox hala açılmamış oluyor. firefoxun kenar çubukları geldiğinde rami sömürmüş oluyor sonra suya atılmış kızgın cisim gibi pıss yapıp biraz rahatlıyor bilgisayar. web2.0 siteler arası geçişlerde çok sorun yapıyor.

ya hepsini bi kenarı bıraktım kapanmıyor bile :D kapatınca işlemler listesinden gitmiyor. yüzlerce megabyte rami yine sömüyor.

firefox 3.0.0.0 kullanacam ama benim yenisi varken eskisini kullanamama hastalığım var :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Senin sistemde bir sorun olabilir..:)

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ya geçin şu ram canavarını sizde kullanın chrome rahat edin
1 firefox= 40 chrome (ram kullanmada)

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben Firefox defterini kapattım. Chrome kullanıyorum mutluyum. :)

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kötü yola düşmüşsün hocam :lol:

Düştüğüm yoldan memnunum ben :mrgreen:

f-Firefox-Crash-6210.jpg

:devil2:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Firefox ölmez..:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu konu hala kilitlenmemiş...

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
shiftdelete.net toolbar eklentisini kullanamıyorum bu sürümde.

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Her güncellemede haber vermeye ne gerek var? Firefox otomatik olarak kendini güncelleyebiliyor zaten :thumbdown:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...