- Reaksiyon puanı
- 13
Az önce geldi güncelleme artık hergün bir güncelleme oluyor neler oluyor bu tarayıcıya
ikxan dedi ki:Bu ne yaa herkes microsoft a karşı. Oysaki güvenlik açıkları bakımından ilk sırada firefox yer alıyo ve üstelik ie den daha tehlikeli açıkları var. Herkes açık kaynak kodlu diye iyi sanıyo. Aranızdan kaçınız programlamadan anlıyorda bu kodların ne iş yaptığını biliyor. Microsoft zaten onun peşinde değil, siz firefox kullansanızda kullanmasanızda microsoft ie ın ücretini (Windows ile beraber geldiğinden) alıyor. Yani bedava olması hiç bir anlam ifade etmiyor.
Bide açık kaynak kodlu, bedavamış, o zaman dünyadaki tüm yazılımlar açık kaynak kodlu yapalım, programcılar neyden para kazancak. Herkes birbirinin kodunu çalacak. Bunlar saçmalık. Ben Opera kullanıyorum ve çok memnunum, eğer microsoft daha iyisini yaparsa niye kullanmayayayımki. İyinin hakkını vermek lazım öle ezbere konuşmakla olmaz.
İE kaç kere sisteminin çökmesine yol açtı sen söylermisin.6 senedir ie kullanıyorum hayatımda hiç ie yüzünden bilgisayara bişey olduğunu görmüş değilim.OmerCaqatay dedi ki:Firefox kaç kere sisteminizin çökmesine yol açtı söyler misiniz? Güvenlik açıkları kapatılamıyormuş ya?
Açmadı fakat Firefox İE'ye göre nispeten daha hızlı olduğu için Firefox'u tercih ediyorum, Opera'yıda denedim Maxthon'uda arabirimleri Firefox kadar rahat gelmedi banablogger dedi ki:İE kaç kere sisteminin çökmesine yol açtı sen söylermisin.6 senedir ie kullanıyorum hayatımda hiç ie yüzünden bilgisayara bişey olduğunu görmüş değilim.OmerCaqatay dedi ki:Firefox kaç kere sisteminizin çökmesine yol açtı söyler misiniz? Güvenlik açıkları kapatılamıyormuş ya?
Teşekkürler bitdefender bana yeterMSDN dedi ki:size üye tavsiyesi programlardan
Antivirüs: Norton
Tarayıcı: Firefox
İndirme Yöneticisi: Free Download Manager
P2P:Ares
Mesajlaşma Yazılımı:Windows Live Messenger
İşletim Sistemi: Mac OS X veya Windows
Media Player: Windows Media Player - Winamp
:}
Sende bi kasperskyi seviyon norton yeni sürüm çıkarıyo onu seviyon bi dapı seviyon fdm yeni sürüm çıkartıyo o güzel diyon.Bi karar ver artıkMSDN dedi ki:size üye tavsiyesi programlardan
Antivirüs: Norton
Tarayıcı: Firefox
İndirme Yöneticisi: Free Download Manager
P2P:Ares
Mesajlaşma Yazılımı:Windows Live Messenger
İşletim Sistemi: Mac OS X veya Windows
Media Player: Windows Media Player - Winamp
:}