Firefox 17.0.1 için facebook photo album downloader lazım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emmolu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
facebookda albümdeki resimleri tek tek değilde hepsini aynı anda indirmek için firefox 17.0.1 için facebook photo album downloader ya da aynı işi yapan eklenti yada proğram lazım.

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi bir eklenti. Baya bi kullanışlı. Tek tek indirmek zor oluyordu.

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ByGoxu öncelikle ilgin için teşk ederim ama bu firefox 17.0.1 için geçerli değil malesef :( facebook photo album downloader adlı proğramda ff 17 ile uyumlu değildi o yüzden aradım ama ne program ne eklenti bulamadım.Bu eklentininde hangi sürümle uyumlu oldugu yazmıyor.Kısaca of ulan of sabri abi modundayım :(.ff nin 20 üzerı sürümleriyle uyumlu olan olursada olmaz çünkü bahsettiğim sürümlerdede faceyi ya geç açıyor ya da hiç açmıyor ff.

[h=2][/h]

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Demek ki yeni sürümler için henüz bir eklenti yapılmamış. Senin adına üzüldüm. :(

sağlık olsun. lınkdekı açılan sayfadan programın yayınlandıgı tarıhe baktım 2012 temmuzmuş 2012 temmuz en yakın sürümü ff nin 14. indirdim gene uyumlu değil uyarısı cıktı.bende 8,11 ve 13 sürümlerinide indirdim gene aynı uyarıyı verdi.2012 de yayınlanan eklenti hangi sürümle uyumlu olur ki.bende tekrar ff 17 ye gectim.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Eklentinin dosyası (xpi) elinde varsa winrar veya 7zip kullanarak klasöre çıkart ve içindeki install.rdf dosyasını herhangi bir text editor yardımıyla aç. Sonra da aşağıdaki kısımları tarayıcı versiyonuna uygun şekilde düzenleyerek dosyaları tekrar arşivle ve sonra da dosya uzantısını xpi yaparak kurmayı dene.

<!--Firefox-->
<em:targetApplication>
<Description>
<em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id>
<em:minVersion>3.0</em:minVersion>
<em:maxVersion>4.0.*</em:maxVersion>
</Description>
</em:targetApplication>
</Description>

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aradığım proğramı buldum fbdownloader
http://www.fbdownloader.com/?exe

XOhDF.jpg
[/IMG]

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Chromeda var aynı isimle eklentisi ama firefoxta bende bulamamıştım.

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende ararken tesadüfen buldum.

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Chromeda var aynı isimle eklentisi ama firefoxta bende bulamamıştım.
kardeş bu proğram olup herhangi bir eklenti değil o yüzden her tarayıcıda çalışır çalışması gerekır.Resimdede görüldüğü üzre programa tıklıyorsunuz tarayıcı falan acmadan tıklama sonrası gelen ekrana face maılini ve şifreni yazıp gırıyorsun bunu yaparkende senden ie,chrome,opera ,firefox yada herhangi bir tarayıcı kullanın dıye uyarı cıkmıyor.