Fırat Aydınus Kime Kırmızı Gösterir?

Fırat Aydınus hangi oyuncuya/oyunculara kırmızı kart gösterir?

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Geçen sezon oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinden sonra Beşiktaşlı yöneticiler Fırat Aydınus'un bir daha maçlarına verilmemesi için federasyondan talepte bulunmuşlardı.

Emenike'nin formasını çıkarıp izinsiz sahayı terk etmesine,sonra yine izinsiz sahaya geri dönmesine kayıtsız kalan; Emre-Bilic gerginliğinde kartını kullanmayan; maçtan sonra da "Görmedim, duymadım, bilmiyorum" diye açıklama yapan Fırat Aydınus Beşiktaşlı taraftarların yoğun tepkisini almıştı.

Aydınus'un bu hafta Gençlerbirliği-Beşiktaş maçına atanması Başkan Fikret Orman tarafından da tepkiyle karşılandı.

kralspor7794.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmaya atanan hakem Fırat Aydınus'u dikkatle takip edeceklerini söyledi.

UEFA avrupa ligi'ndeki Skenderbeu maçı öncesi MHK ve Fırat Aydınus ile alakalı açıklama yapan Fikret Orman'ın konuşması şu şekilde:

"Beşiktaş Türkiye'nin en eski ve en köklü camiası. Biz de bu ağırlığıyla kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Yeni bir MHK göreve geldi. MHK ile alakalı olarak 'biz iyi niyetliyiz ve takip edeceğiz' demiştik. Yapılan tüm atamaları, sadece bizim maçımız değil, tüm atamaları yakından takip ediyoruz. Ben ve arkadaşlarımızın tecrübesi bu atamaların alt satırını okuyabilecek yeterlilikte.

Umarım düşüncelerimde yanılırım. İtirazımız da olmayacak. Atama yapılmış ve Fırat Aydınus da tecrübesi belli olan bir hakem. Bir tek ben Beşiktaş maçıyla alakalı konuşmak istemiyorum. Yapılan tüm atamalarla alakalı izlemedeyiz. Bunun arkasındaki niyet umut ediyorum benim okuduğum niyetler değildir."

KAYNAK

Derbi öncesindeki maçlarda oyuncularının kırmızı kart görmesiyle gündeme gelen Beşiktaş'ta sizce hangi oyuncu cezalı duruma düşerek Fenerbahçe derbisinde oynayamaz?

Kısaca Fırat Aydınus kimi atar?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Elinizden gelenin ardına koymayın. Zorluklara rağmen BEŞİKTAŞ.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben Fırat Aydınus olsam Atiba-Rhodolfo-Töre şeklinde üçlü paket yapardım.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
En kilit oyuncu kim olur Fb maçında? Tabi ki Gökhan Töre...

Kırmızı görecektir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fırat Aydınus'un yönettiği son 6 Beşiktaş maçında Beşiktaş sadece 1 kez kazanabildi. (3 Beraberlik, 2 Yenilgi)