Finix gözaltından çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Geçen sefer beni gözaltına aldılar neymiş canım:yasa dışı yazılım satıyormuşum hatta win 7 satıyormuşum hadi canım cicim bas gaza.Beni gözaltına aldılar ama avukat benden dünya kadar para aldı ve savummanda bil bakalım ne dedi:''müvekilim emrecan ----------- bir linuxcudur ve linuxun yayınlaşması için çalışır hatta bilgisayarında kuruludur.'' ve hakimi böle kandırdı.Kandili hapishanede geçirdik :(

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Haklısınız yaaa :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Linux kurtarmış seni :) Geçmiş olsun.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Geçen sefer beni gözaltına aldılar neymiş canım:korsan dışı yazılım satıyormuşum hatta win 7 satıyormuşum hadi canım cicim bas gaza

"korsan dışı yazılım" derken?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Lan sen neler satıyon öyle donanım falan alırız birgün belki lazım olursa korsan olsun da orjinal gibi çalışsın yeter tek farkı para :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Mana anlaşıldı, gene de sormak en iyisi.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Geçmiş olsun..:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
sağol

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bunu daha önce neden görmemişim, geçmiş olsun Emrecan.Git bi kurşun döktür , sonrada abdestsiz sokağa filan adımını atma :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
hortlamış bu mevzu kimin aklına gelmiş:D

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Geçen sefer beni gözaltına aldılar neymiş canım:yasa dışı yazılım satıyormuşum hatta win 7 satıyormuşum hadi canım cicim bas gaza.Beni gözaltına aldılar ama avukat benden dünya kadar para aldı ve savummanda bil bakalım ne dedi:''müvekilim emrecan ----------- bir linuxcudur ve linuxun yayınlaşması için çalışır hatta bilgisayarında kuruludur.'' ve hakimi böle kandırdı.Kandili hapishanede geçirdik :(

Yazdıkların içime hiç yatmadı iyi olmuşdan başka birşey geçmiyor aklımdan ginede geçmiş olsun

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Lütfen benim ilk konularımı hortlatmayın çok karışık ve gereksizler :) Evet başımdan geçti ama hortlatmanız biraz kötü oldu :)

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
BSA yı seviyorum.Kurumsal müşterilerimize gelen BSA görevlileri önünde En büyük müdürlerin bile diz çöktüğünü , laf konuşmanızda ekonomisi ne olacak diyen verimliliğini sormayan ama yurtdışı geziler ve ıvır zıvır harcamaya ver coşkuyu diyen adamlar bir anda değişip napalım ? telefon açın hepsini alıyoruz. dedirtince zil tak oynamak geliyor. Ki BSA elemanlarının Alpacino tarzlarıda iyi gidiyor. Milyon TL ler kazanıyorsun o yazılımları kullanarak toplasan yıllık karının %0,1 kadarı etmez maliyeti. Benimkide değişik bişi ya. Konu olmuş yazdım :)

Finix geçmiş olsun.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sağolunda bu olaydan 1 yıl geçti...

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Emek hırsızlığı yapmışsın. Bence içeride kalmalıydın o zaman yaptığının yanlış olduğunu anlardın. Microsoft, Windows 7'nin fiyatını 250.000 dolar olarak belirleyebilir. Bunun kararını siz veremezsiniz. Bu hem günah, hem ahlaki açıdan ahlak dışı, yasal olarak da suç.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Emek hırsızlığı yapmışsın. Bence içeride kalmalıydın o zaman yaptığının yanlış olduğunu anlardın. Microsoft, Windows 7'nin fiyatını 250.000 dolar olarak belirleyebilir. Bunun kararını siz veremezsiniz. Bu hem günah, hem ahlaki açıdan ahlak dışı, yasal olarak da suç.
Puhaha :D. Önce bir konuyu okusan da kendine güldürmesen.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Benim ne korsan ile nede Microsoft Windows ile bir ilgim var. Yaşasın Linux :wink:

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Benim ne korsan ile nede Microsoft Windows ile bir ilgim var. Yaşasın Linux :wink:

Hakimi kandırdım demişsin. Demekki ortada bir şey var. Yoldan geçen kimseyi korsan Windows satıyorsun diye çekmezler.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Hakimi kandırdım demişsin. Demekki ortada bir şey var. Yoldan geçen kimseyi korsan Windows satıyorsun diye çekmezler.
Hakimi nasıl ikna edeceğim :D Bu arada ben değil avukatım öyle anlatmamı istemişti. Benim korsan ile bir işim yok. Bütün foruma sor. Linuxcu derler.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Satacak başka işletim sistemi bulamadın mı? Allah'ım yaa!! :D:D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Ülkemizde ne kadar çok lisans düşkünü varmış!!!
Ne kadar güzel demekki microsoft ve diğer yazılım şirketleri bayağı kar elde ediyorlardır:D:D
HAdi hep beraber korsanla mücadele edelim:D:D