weblioo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba .Arkadaşlar..Malum son yıllarda fındık biraz pahalı satılıyor.bende fındık almak icin site site dolaşırken bi fındık daha dogrusu yöresel ürünler satan bi siteye rasladım..İnceledigimde cok indirimli oldugunu vede kampanya yaptıklarını gördüm paylaşmak istedim..böyle fındık satan siteler varsa kampanya yapan bilgilendiriseniz sevinirim.normalde perakende 80 tlye satılıyor bazıları 60 yani 60 ila 80 tl arasında kavrulmuş fındık fiyatları değişiyor.. gürbüzler kuruyemiş adındaki adreside şu www.gurbuzlerkuruyemis.com.tr sitede 500gr Kavrulmuş Fındık 18.50 TL yani kg 37 lira .indirimli fiyatı bu kampanya ise şubat ayı sonuna kadar 23 TL üzeri siparişlerde kargo bedava
bu fırsatı degerlendirmenizi tavsiye ederim son yıllarda fındık fiyatı cok yükseldi ve yükseliyor.Ailenizin fındık ihtiyacını bu şekilde karşılayabilirsiniz.. ayrıca indirimli fındık satan firmalar varsa paylaşın..
bu fırsatı degerlendirmenizi tavsiye ederim son yıllarda fındık fiyatı cok yükseldi ve yükseliyor.Ailenizin fındık ihtiyacını bu şekilde karşılayabilirsiniz.. ayrıca indirimli fındık satan firmalar varsa paylaşın..
Son düzenleme: