Filmin adını hatirlayamıyorum

06aleyna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler filmi bundan yıllar yıllar önce izledim oldukça eski bir film yani televizyonda izlemiştim. Küçük bir kız çocuğu vardı annesi otoriterdi kızına bir sebepten ötürü evin bodrumunda işkence ediyordu sebebini hatırlamıyorum, hatta kardeşleri de gelip üstünde sigara söndürüyordu eve gelen insanlara hiçbir şey belli etmiyorlardı ve kız filmin sonunda kurtulduğunu düşünerek hayal görüyor ama aslında ölüyordu bu filmi bulabilirseniz gerçekten minettar olacağım şimdiden teşekkürler

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Vay be güzel filmmiş adını öğrenince izleyim dedim ama son cümlede filmin sonunu okuyunca hevesim geçti :D

06aleyna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vay be güzel filmmiş adını öğrenince izleyim dedim ama son cümlede filmin sonunu okuyunca hevesim geçti :D
Ahahaha çok üzgünüm söylemek zorundaydım detaylı bilgi vermezsem nasıl bulacağız ? ama izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum yıllar geçti filmin etkisi hâlen üzerimde sonu ne kadar kötü bitse de çok etkileyiciydi umarım izleyebiliriz ^^

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,562
rica ederim. ayrıca gerçek bir olaydan uyarlama film. sylvia likens olayını anlatıyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ahahaha çok üzgünüm söylemek zorundaydım detaylı bilgi vermezsem nasıl bulacağız ? ama izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum yıllar geçti filmin etkisi hâlen üzerimde sonu ne kadar kötü bitse de çok etkileyiciydi umarım izleyebiliriz ^^
filmi izleyebileceğim veyatta indirebileceğim bir link varmı altyazılı buldum ama dublaj yok sanırım

06aleyna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet öyleymiş araştırdım şimdi biraz, ağır bir bünye istiyor izlemek için
Bunu buraya da bırakmak isterim, gerçek bir hikayeden alındığı için konu üzerine 2 film çekilmiş yani ikisi de aynı konu üzerine, ilk başta senin attığın filmi düşündüm ama istediğim buymuş bunu da izlemek isteyenler olabilir teşekkürler yine de ^^

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

Bunu buraya da bırakmak isterim, gerçek bir hikayeden alındığı için konu üzerine 2 film çekilmiş yani ikisi de aynı konu üzerine, ilk başta senin attığın filmi düşündüm ama istediğim buymuş bunu da izlemek isteyenler olabilir teşekkürler yine de ^^
+18 Yerler Varmı Varsada Çokmu

06aleyna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
filmi izleyebileceğim veyatta indirebileceğim bir link varmı altyazılı buldum ama dublaj yok sanırım
Dediğim gibi filmin 2 versiyonu var benim tavsiyem 2. Filmi izlemen onun da linkini bırakıyorum
Ama yok ben illa ilk filmi izleyeceğim dersen onun da linkini bırakıyorum
Iyi seyirler ^^

06aleyna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Iyi seyirler ben de izliyorum şimdi ^^