Film tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir kıza film önermek istiyorum. Hindistan yapımı filmleri çok seviyor. Aamir Khanın tamamını izlemiştir :D Şükrü khanında :D zevkleri böyle işte. :D Güler yüzlü biri :) Bir kaç film önerin bakalım ? Açık seçik olmasın ha ! :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar aşağıdaki filmleri kesinlikle izleyin . 2incisi İstanbulda çekildi muhteşem bir konulu aksiyon filmi ...

Taken 1
Taken 2

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar "requim for a dream" "8mile" gibi anlamlı mücadele yada hayat'a dair dersler veren aksiyon yapılı bildiğiniz güzel bir film önerirmisiniz ?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Rang De Basanti
Sonunda izlemeye karar verdim Hint filmleri bir başka güzel. :)
Aamir Khan olmasına rağmen bu filmde beni iten bir şey var akşama kısmet olursa izlemeyi düşünüyorum..
daha öncede belirtmişim son izlediğim Hint filmi , Zindagi Na Milegi Dobara

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Önceden söylendi mi bilmiyorum ammma şimdi saymaya başlayayım :) :

1. Ayı Ted, Teddy, Ted herhangi birini yazın ama içinde Ayı veya Bear geçsin :) Bu film gençlik filmi. İşte çocuk var, çok yalnız, hiç arkadaşı yok falan o sonra dilek diliyor yıldız kayması sonucu. Bir ayının canlanmasını istiyor. Onuda babası almıştı doğum gününde. O canlanıyor sonra onunla arkadaş oluyorlar. Devamını anlatmayayım zevki kaçar :P

2. Parker, Jason Statham'ın her filmi gibi bunuda çok beğendim. Yine soygunla alakalı Jeniffer Lopez'de oynuyor :) Çok iyi filmdi tafsiye ederim :)

3. Warm Bodies, bu film en çok beğendiklerimden :D Zombi filmi ama korkunç değil :) Çok iyi film kesinlikle izleyin komedi yaf :D

4. ve 5. Crank, ve Crank 2 bu iki film en beğendiğim filmlerdendir yine.

6. olarak Shoot 'Em Up bu filmde hiç ünlü yok heralde. Tanıdık ünlü yok yani. Ama ben çok sevmiştim. Beni havuç yemeye teşvik eden bir film :D

7. Hotel Transylvania bu film animasyon. Ama bundada çok gülmüştüm bunuda tavsiye ederim.

Şu anlık hatırladıklarım bunlar. Pardon Türk Film'lerini unuttuk :D

1. Olarak tabii ki Sağ Salim. Bu film yani çok iyi :D Üsttekileri unutun bunu izleyin yani 1-2 yıllık gülersiniz :D

2. olarak başka bilmiyorum :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1. olarak yukarıdaki filmlerin hiç birini izlemeyin :)
2. olarak bak şimdük yavrum o filmler varya o filmler senin izleyebileceğin en iyi filmler hayatında :P

3. olarak sen niye insanları kötü yönlendiriyosun ya sen nasıl bir kişisin :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] yok gülemez oldum ya :( solucanlarla uğraşır olduk :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Son olarakta biri film değil animasyon :P

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Önceden söylendi mi bilmiyorum ammma şimdi saymaya başlayayım :) :

1. Ayı Ted, Teddy, Ted herhangi birini yazın ama içinde Ayı veya Bear geçsin :) Bu film gençlik filmi. İşte çocuk var, çok yalnız, hiç arkadaşı yok falan o sonra dilek diliyor yıldız kayması sonucu. Bir ayının canlanmasını istiyor. Onuda babası almıştı doğum gününde. O canlanıyor sonra onunla arkadaş oluyorlar. Devamını anlatmayayım zevki kaçar :P

2. Parker, Jason Statham'ın her filmi gibi bunuda çok beğendim. Yine soygunla alakalı Jeniffer Lopez'de oynuyor :) Çok iyi filmdi tafsiye ederim :)

3. Warm Bodies, bu film en çok beğendiklerimden :D Zombi filmi ama korkunç değil :) Çok iyi film kesinlikle izleyin komedi yaf :D

4. ve 5. Crank, ve Crank 2 bu iki film en beğendiğim filmlerdendir yine.

6. olarak Shoot 'Em Up bu filmde hiç ünlü yok heralde. Tanıdık ünlü yok yani. Ama ben çok sevmiştim. Beni havuç yemeye teşvik eden bir film :D

7. Hotel Transylvania bu film animasyon. Ama bundada çok gülmüştüm bunuda tavsiye ederim.

Şu anlık hatırladıklarım bunlar. Pardon Türk Film'lerini unuttuk :D

1. Olarak tabii ki Sağ Salim. Bu film yani çok iyi :D Üsttekileri unutun bunu izleyin yani 1-2 yıllık gülersiniz :D

2. olarak başka bilmiyorum :)

3 ve 4 izlemedim geri kalanları bende tavsiye ederim saglam filmlerdir.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Rang De Basanti
Sonunda izlemeye karar verdim Hint filmleri bir başka güzel. :)
Aamir Khan olmasına rağmen bu filmde beni iten bir şey var akşama kısmet olursa izlemeyi düşünüyorum..
daha öncede belirtmişim son izlediğim Hint filmi , Zindagi Na Milegi Dobara

Hocam bence gayet güzel bir seçim.. BOLLYWOOD, Candır :)

İçinde ShahRukh Khan, Aamir Khan, Salman Khan, Katrina Kaif, Priyanka Chopra, Hrithik Roshan, Aiswarya Rai, John Abraham, Sanjay Dutt, Kareena Kapoor, Abhishek ve Amitabh Bachchan, Rani Mukherjee, Kajol veya Preity Zinta dan herhangi biri olan bir film izlediğin sürece pişman olmazsın diye düşünüyorum... :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hocam bence gayet güzel bir seçim.. BOLLYWOOD, Candır :)

İçinde ShahRukh Khan, Aamir Khan, Salman Khan, Katrina Kaif, Priyanka Chopra, Hrithik Roshan, Aiswarya Rai, John Abraham, Sanjay Dutt, Kareena Kapoor, Abhishek ve Amitabh Bachchan, Rani Mukherjee, Kajol veya Preity Zinta dan herhangi biri olan bir film izlediğin sürece pişman olmazsın diye düşünüyorum... :)
hint filmleri izleyen biriyim zaten hocam , ama karar vermekle kaldım şu anlık
Udaan ı izledim http://www.imdb.com/title/tt1639426/
muhteşemdi. :) en kısa sürede izliycem umarım.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
adamlar çok sıcak film yapıyo samimiyet var filmlerinde :)
listeye bende ortak olayım hocam :D , seçmeler yaparak izlerim.teşekkür ederim.
Rica ederim Hocam, ne demek..

Bu arada samimiyet dedin de..Bir de kendileriyle muhatab olsan... :)
Adamların 10 numara muhabbeti var. Filmlerdeki kadar cana yakın olabiliyorlar..

Neyse, burada bir Bolly hayranı daha olduğunu görmek iyi oldu.. Filmleri seyrettikçe önerilerini bekleriz, Hocam.
İyi akşamlar.. Daha doğrusu iyi seyirler diyelim..
Selametle :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
maalesef hiç karşılaşma fırsatım olmadı , karşılaşsam da muhabbet edecek lisan yok :)
hatırladığım kadarı ile izlediklerimi yazayım hocam belki izleyecek olan arkadaşlara da yardımı dokunur :)
3 Idiots
Ghanjini
taare zameen par
Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)
Talaash
Fanaa
Dil Chahta Hai ( Aamir Khan hep :mrgreen: )

Vicky Donor ( çok beğenmiştim :) )

Zindagi Na Milegi Dobara ( tam bir arkadaş ortamı filmi )
Barfi ( alt yazısını bekliyorum)

adını hatırlayamadığım bir kaç film daha var. umarım ilerleyen günlerde yine enfes filmler izleme imkanı bulurum. :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Aamir olacak tabii ki de Adam başlı başına efsane..

Ama bir de Shah Rukh Khan filmlerine geçersen O'na da boşuna KING demediklerini göreceksin Hocam :)

Bu arada son zamanlarda bende Talaash ı izlemiştim.. Çok hoşuma gitti film.. Kareena'nın performansı belki de ilk defa bu kadar zirvedeydi..

Ayrıca Barfi yi de kesinlikle izlemelisin..
Senin listene bakınca taare zameen par, Vicky Donor ve Zindagi Na Milegi Dobara yı da izlemeye karar verdim
Bu sefer Teşekkür benden. Sağolasın :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir ricam olcak sizlerden. Hani insanların hayatımın filmleri dedikleri filmler vardır ya, sizlerin neler merak ettim.

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dev acısı Jack adındaki filmi kesinlikle tavsiye etmiyorum.