-Hewal-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 11
Chines zodiac da güzel filim tavsiye edilir Jackie Chan ın kariyerinin son filimi
anladııııımFilm gerçek bir hikayeye dayanıyor. Ancak filmden sonra Hollanda'da olayın çok benzeri yaşanıyor. Yani gerçek olan 2 olay var![]()
konu canlı açılış 2010Tabiki scarface ama 8-Heat (Büyük Hesaplaşma) - Yönetmen: Michael Mann filmi çok çok iyiydi.
( Oha be 3 yıllık konuyu hortlattım )![]()
tavsie edermsn kankaBugün vizyona giren 'Muhteşem Yaratıklar ve Suç Çetesi' filmlerine gidebilirsin![]()
Henüz izlemediğim için net bir şey söyleyemeceğim fragmanlarını bir izle hangisi ilgini çekerse ona gidersintavsie edermsn kanka
tavsie edermsn kanka
tm o zaman ona gidiyim eywSuç Çetesi paylaşıma düşeli epey oluyor indirip izlemiştim. Gayet güzel filimdi. Sıkılmadan izleyeceğine eminim.
tm o zaman ona gidiyim eyw
Hocam 'Speed Of Life' diye güzel bir belgesel buldum müsait zamanında bir göz atbeyler hayvanlarla ilgili belgesel önerebilir misiniz , büyük göçler tarzı.
Yeni değil ama en son The Big Lebowski yi izlemiştim güzeldiSaglam komedi arıyorum yeni yapımlardan varmı tavsiyleriniz?
İzliyeli baya oldu onuYeni değil ama en son The Big Lebowski yi izlemiştim güzeldi![]()
Salaklar sofrası nı dene eski yapım ama idare ediyorİzliyeli baya oldu onu![]()
Onuda izledim 2011 öncesi pek kalmadı sanırım izlemedigim filmSalaklar sofrası nı dene eski yapım ama idare ediyor![]()
Aklıma ilk gelen filmler Sevgi'nin gücü(Leon) Hatırlanacak bir an(nae meorisokui jiwoogae) yerli istersen Babam ve Oğlum olabilir oldukça duygu yüklü filmler bayanlar göz yaşlarına hakim olamazlar diğer arkadaşlarda uygun olanları yazsın hangi filmin daha uygun olacağını istişare ederiz@Darknes$, @-beneficence-, @topalsolucan,
Teyzemin okulunda, hoşgörü haftası.
Teyzemler seyrettirmek için bir film arıyorlar.
My Name İs Khan tarzında, tercihen uzun metrajlı bir film arıyorum.
Bulabilir miyiz?
Ben size güvenerek no problem, hallederiz dedim.![]()