Film tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirazli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar rec 3 turkce dublaji yok mu hic biyerde bulamadim nerde bulabilirim

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
d0wf0.jpg

Cennetin Kapısında...

Film Oldukça Durağan Ancak Tekgöz(Mads Mikkelson)'ün Savaştığı Sahneler Mükemmel :) Baltasını Öyle Güzel Kullanıyo ki Herkes Ondan Korkuyor Sırf Dövüş Sahneleri İçin İzleyin Derim :D Film Oldukça Durağan Bişeyde Anlattığı Yok :)

Nugets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son Açlık Oyunlarını izledim ve kesinlikle tavsiye ederim.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
421pxweddingdressp1.jpg

[h=1]Wedding Dress / Wedingdeureseu / 2010 / Güney Kore /[/h]Az önce izledim, ailece, güzel, duygusal, içinde şiddet olmayan, açık saçıklık olmayan, özellikle ANNE filmleri izlemek isteyenlere ve tabi AĞLAMAK isteyenlere, güzel bir film izlemek isteyenlere tavsiye ediyorum.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
candostum35.jpg

[video=youtube;NAMY_8TeCvw]http://www.youtube.com/watch?v=NAMY_8TeCvw[/video]

Filmin Özeti

Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.

30 MİLYON İZLEYİCİ 8.6/10 from 83,855 users Top 250 # 75 (imdb: 8.6 )

*Dün gece izledim çok beğendim ve hiç sıkılmadan izledim.Kesinlikle öneriyorum ve zenci arkadaşımızın hareketlerine ve konuşmalarına dikkat edin(Komikti) :) Ve gerçek bir hikaye.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2009 Yapımı Nikolas Cageli , Val Kilmerlı ve Eva Mendezli bir filme başladım ama bitirmesi zor çok sıkıcı sanki 2001 yapımı , gora gibi sonradan piyasaya çıkmış .Sonunu getirebilirsem detaylı yorum yazarım

Reaksiyon puanı
31
127 saat
Filmi nasıl bilirsiniz dostlar ilgimi çekti malum akk var o kadar inmesini bekleyip sonra hayal kırıklığı yaşatmasın öneriniz nedir..?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ben izledim hiç beğenmedim bu kadar boş bir film izlemedim ben. Pişman oldum izlediğime.

Film tek bir mekanda geçiyor tek bir mekanda geçecek tarzda birşey izlemek istiyorsan kesinlikle izle.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Filmi nasıl bilirsiniz dostlar ilgimi çekti malum akk var o kadar inmesini bekleyip sonra hayal kırıklığı yaşatmasın öneriniz nedir..?

Bu filmden hoşlanmayan epey kişi olmasına karşın izlediğimde beni orta derecede etkilemeyi başarmış filmlerden biridir. Bir dağcının başından geçen olayı canlandırmaları da bunun bir diğer sebebidir. İzlerken "Bu durumda ben olsaydım ne yapardım?" sorusunu sorduran 7 puanlık bir film diye düşünüyorum.

Ayrıca akk'nın bi önemi kalmadı 3mbps'den daha aşağılara düşmüyor ne de olsa. Her halükarda en aşağı 320kb/sn ile indirirsin.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler komedi filmi önerirmisiniz ya sıkıntıdan patlıyorum :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
My little bridge iyi bir tercih olabilir tabi bence :) ya da abzürt bir film olan zohana bulaşma ya da yine aynı türden Tucker And Dale vs Evil

Kore'den komedi filmi tavsiye ediyrsak "gangster lover" ilk sırada olmalı derim :)

hemen arkasından da My Tutor Friend ve Too Beautiful to Lie gelir kanımca :)

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kore'den komedi filmi tavsiye ediyrsak "gangster lover" ilk sırada olmalı derim :)

hemen arkasından da My Tutor Friend ve Too Beautiful to Lie gelir kanımca :)

Gangster loveri ilk sıraya aldım izlemek için o halde :) filmin tam adı My Gangster Like Lover (literal title) / My Dear Desperado doğru mu bakıyorum?

Komedi filmlerinde korelilerin mizah anlayışı bana oldukça uyumlu. Diğer önerdiklerinize de bakıcam, teşekkürler tavsiye ederken film buldum :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
evet o filim.

3 ünü de izlemelisin. hele ki Too Beautiful to Lie'da bir sahne var, 100 tekrar yapmışımdır. gülmekten karnım ağrımıştı :D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
evet o filim.

3 ünü de izlemelisin. hele ki Too Beautiful to Lie'da bir sahne var, 100 tekrar yapmışımdır. gülmekten karnım ağrımıştı :D

Film arşivinde kore filmleri için ayrı klasörü olan birisi olarak mutlaka izlerim :), tekrar teşekkürler.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Şu uzak doğu filmlerini nasıl izliyorsunuz yaaaa ahahaha konulusu bile iğrenç :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=59715]muratteas[/MENTION]

Sen bi ara yoktun ya,yine yok olsana :P