Film tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
the machinist güzeldir uyuyamayan bi adamın hikayesini anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam. birde korku gerilimde the fourth kind var mutlaka izlenmesi gerekir. şu anda harici bellek yanımda değil arşivime bakıp bi kaç öneri de daha bulunacağım.
unutmadan shutter island da mutlaka izlenmesi gereken bi film.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
uyuyamayan bir adamın hikayesi :D

the machinist psikolojik bir filmdir. korku ile alakası yok ama çok beğendiğim bir filmdir. tavsiye ederim.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
the machinist güzeldir uyuyamayan bi adamın hikayesini anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam. birde korku gerilimde the fourth kind var mutlaka izlenmesi gerekir. şu anda harici bellek yanımda değil arşivime bakıp bi kaç öneri de daha bulunacağım.

1 yıl boyunca faln uyuyamıyordu adam ve çalıştığı iş yerinde hayaller falan görüyordu yeni kaynakçı falan sonunu hatırlayamadım sonunda ne oluyordu ? :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
spoiler vermeyelim. :P :)

ben nedense izleyemiyorum artık filmlwerin sonlarını :S :D beğenmeyince kapatıyom :D bir de jason statham'ın bi filmi vardı makinist miydi mekanik miydi o nasıl ? bi film söle bana ya :D tür o kadar önemli değil :D şimdi koyim de insin akşama izlicem :D

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
korku oldugunu soylemedım zaten. evet uyuyamayan bir adam ki başrol insomnia hastası ve 1 yıldır uyuyamıyor. ayrıca film psikolojik değil dram ağırlıklı mistik macera bi filmdir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
ben nedense izleyemiyorum artık filmlwerin sonlarını :S :D beğenmeyince kapatıyom :D bir de jason statham'ın bi filmi vardı makinist miydi mekanik miydi o nasıl ? bi film söle bana ya :D tür o kadar önemli değil :D şimdi koyim de insin akşama izlicem :D

bu son söylediğinden sonra artık sana tavsiye vermiyorum. önce sonunu izlemediğin filmleri tamamla :P :)

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uyuyamayan bir adamın hikayesi :D

the machinist psikolojik bir filmdir. korku ile alakası yok ama çok beğendiğim bir filmdir. tavsiye ederim.

korku oldugunu soylemedım zaten. evet uyuyamayan bir adam ki başrol insomnia hastası ve 1 yıldır uyuyamıyor. ayrıca film psikolojik değil dram ağırlıklı mistik macera bi filmdir.

1 yıl boyunca faln uyuyamıyordu adam ve çalıştığı iş yerinde hayaller falan görüyordu yeni kaynakçı falan sonunu hatırlayamadım sonunda ne oluyordu ? :D

sonunu bende hatırlamıyorum intiharmı ediyordu ölüyormuydu bilemedim şimdi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556

ya illa bana spoiler verdireceksin; adam trafik kazasında öldürdüğü çocuğu, annesinin çığlıkları arasında bırakarak olay yerinde kaçıyor. kaçtığı için vicdan azabı çekiyor ve girdiği bunalım sonucu uyuyamaya başlayor. öldürdüğü çocuğu ve annesini kendi hayal dünyasında yaşatarak hayatının bir parçası yapıyor ve paranoyak bir hayat sürüyor.

Bu mu psikolojik değil macera? tövbe yarabbi.

filmin herşeyi sonunda açığa çıkan türde filmleriden biri ama sonunu hatırlamıyorum diyip bir de ahkam kesiyorsun.

finalini en sevdiğim filmlerden biridir. en az 20 kere izlemişimdir.

[video=youtube;HvX6VmK9zSg]http://www.youtube.com/watch?v=HvX6VmK9zSg[/video]

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dram agırlıklı dıye vurgulamamın sebebıde bu cımbızla kelımelerın secılmesınden doalyıydı ıste. macerayı gorunce hazıne avcısı tarzı fılmler dusunulunulup bole cevaplar geliyor. insomnia hastasının dramı da anlatılmıştır filmde evde bulunan notlar filme mistik bir havada katmıştır gizemlidir yani. adam notların peşinde düşer komplomu değilmi neler oluyor die buda macera kısmını oluşturur.

ya illa bana spoiler verdireceksin; adam trafik kazasında öldürdüğü çocuğu, annesinin çığlıkları arasında bırakarak olay yerinde kaçıyor. kaçtığı için vicdan azabı çekiyor ve girdiği bunalım sonucu uyuyamaya başlayor. öldürdüğü çocuğu ve annesini kendi hayal dünyasında yaşatarak hayatının bir parçası yapıyor ve paranoyak bir hayat sürüyor.

Bu mu psikolojik değil macera? tövbe yarabbi.

filmin herşeyi sonunda açığa çıkan türde filmleriden biri ama sonunu hatırlamıyorum diyip bir de ahkam kesiyorsun.

finalini en sevdiğim filmlerden biridir. en az 20 kere izlemişimdir.

[video=youtube;HvX6VmK9zSg]http://www.youtube.com/watch?v=HvX6VmK9zSg[/video]

dram agırlıklı dıye vurgulamamın sebebıde bu cımbızla kelımelerın secılmesınden doalyıydı ıste. macerayı gorunce hazıne avcısı tarzı fılmler dusunulunulup bole cevaplar geliyor. insomnia hastasının dramı da anlatılmıştır filmde evde bulunan notlar filme mistik bir havada katmıştır gizemlidir yani. adam notların peşinde düşer komplomu değilmi neler oluyor die buda macera kısmını oluşturur.

Reaksiyon puanı
31
2 gündür Ejderha dövmeli kızı izlemekte kararsızım çok uzun sıkılırım sanki diğer yanda yorumlar herkes mükemmel demiş:huh:

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Mükemmel değilde heyecanlı ve sürükleyici bir film.Sıkılmazsın yani.Ama izlemesende birşey kaybetmezsin.

İzlemediysen Law Abiding Citizen hemen izle.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İzlicek komedi filmi bulamıyorum bu aralar tavsiyelerinizi bekliyorum.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İzlicek komedi filmi bulamıyorum bu aralar tavsiyelerinizi bekliyorum.

İzlemiş olabilirsin
3 idiots
My little bridge
Going by the Book (Fazla beklentiye girmemek gerekli ama farklı)
Get The Gringo (komedi aksiyon)
Tucker And Dale vs Evil

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zohana bulaşma (komedi)

images

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Zohana bulaşma (komedi)

images
bu filmle bir anımız var :)
lise sondayken bayan hocamız içeri girivermişti bilgisayar bölümüydük.projektörden izliyoruz .
içeri bir girdi arkadaş filmi durdurdu.ama sahne feci , balık zohanın poposuna girmiş vaziyette :mrgreen:

bu arada film iyidir bende tavsiye ederim. :)

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu filmle bir anımız var :)
lise sondayken bayan hocamız içeri girivermişti bilgisayar bölümüydük.projektörden izliyoruz .
içeri bir girdi arkadaş filmi durdurdu.ama sahne feci , balık zohanın poposuna girmiş vaziyette :mrgreen:

bu arada film iyidir bende tavsiye ederim. :)
Film iyide bazı yerlerinde müslümanları cinsel açlık çeken bi millet olarak gösteriyorlar :D tabi bunda haklılar ama, bi filmde olması zoruma gitti dogrusu :D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bana kızıl uçurum tarzında film önerebilecek olan avr mı .Bu arada kızıl uçurumu öneririm :D

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sherlock Holmes... Prestij... İnception... Hayattan koptuğunuza değecek saatler yaşatır bu filmler.

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görevimiz Tehlike 4: Hayalet Protokol filmini izlemeni tavsiye ederim. Tom Cruize ile bol aksiyonu yaşayın.... =)

sosyalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese izlemesini tavsiye ettiğim filmler: Inception, Yüzüklerin Efendisi serisi, Prestij, V for Vendetta, Matrix, Batman serisi (Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises)
The Dark Knight Rises vizyonda şu anda gittiğinize pişman olmazsınız :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
Herkese izlemesini tavsiye ettiğim filmler: Inception, Yüzüklerin Efendisi serisi, Prestij, V for Vendetta, Matrix, Batman serisi (Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises)
The Dark Knight Rises vizyonda şu anda gittiğinize pişman olmazsınız :)

vay be, nerede bilinmedik, saklı kalmış film var tavsiye etmişsin. :P

sosyalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
vay be, nerede bilinmedik, saklı kalmış film var tavsiye etmişsin. :P
760 mesajın hepsini okuyacak halim yok daha önce nelerin tavsiye edildiğini bilmiyorum. Bilsem de bu benim görüşüm olduğu için yazmakta bir sakınca görmüyorum.

Forum üyelerinin hoşgörüsünü de gördüm daha ilk günden.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
760 mesajın hepsini okuyacak halim yok daha önce nelerin tavsiye edildiğini bilmiyorum. Bilsem de bu benim görüşüm olduğu için yazmakta bir sakınca görmüyorum.

Forum üyelerinin hoşgörüsünü de gördüm daha ilk günden.

bizde böyle, işine gelirse. zaten oruç vurmuş.:P

şaka yaptık yav, espirilerimizde olduğu gibi samimiyetimizde de kaliteli çocuklarız. zamanla alışırsın, seversin bizi :D