• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Film tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya şöyle kıyıda köşede kalmış izlediğiniz güzel bi film var mı? türü önemli değil ama fermat's room ya da 21 tarzı bi şey olursa daha iyi olur.sonunda vaybe diyebileceğimiz bi şey

Snatch i izledinmi

bende şimdi bir filme başıycam ama kore dışı film izlemediğimden, sana pek uymaz :)

izlemediysen kaçırma hemen izle. benim hint filmlerine antipatim var izlemem :)

Aşırı derece olmayacak şekilde korku, gerilim filmi tavsiyesi istiyorum. Örnek olabilecekse bunları izledim.

high-tension-movie-poster-small.jpg
tepenin-gozleri-2-full-izle.jpg
Davetsiz-The-Uninvited.jpg

mirrors.jpg

Aynalar

Korku filmleriyle pek aram yoktur ama izlediğim en iyi korku filmi budur desem yalan olmaz. çok beğenmiştim.

Bende pek sevmem ama canım çekti:D bu filmi izlemeyi düşünüyordum izlerim en kısa zamanda

mirrors filmi cok iyidir. türünün en yiilerinden.

Benim fikrim korku ayri gerilim ayri seydir. mirrors iyi bir gerilim filmi ben cok gerilmedim hatta biraz sıkılıp filmi 2 seferde bitirebildim, ama bu filmin kötü oldugunu göstermez tabi.

film tavsiyesi isteyenlere özenip liste yapıyorum, daha iyi yada kötü geri dönüş olmadı. çok kırılıyorum. yok artık tavsiye felan :D

ö.m den tavsiye istiyorlar veriyorum. benim önerdiğim dışında 15 tane filme yorum yazıyorlar bizimkilerden ses seda yok. anlamadım bu işi :)

Dram tarzı film izkemek isteyen arkadaşlara Hotel Rwanda'yı tavsiye ederim. :)

Mini diziler söyliyim:P

İngiliz usulu Sherlock

İsveç usulu Wallender

Fransız usulu Zen

Hepsi detay dizileri. Tavsiye ediyorum:)

mirrors.jpg

Aynalar

Korku filmleriyle pek aram yoktur ama izlediğim en iyi korku filmi budur desem yalan olmaz. çok beğenmiştim.

Film konusunda takıntıları olan biriyim ve bu yüzden bu filmi birazda bu yüzden istemiyerek izlemiştim. Ve takıntım malum filmdeki Aynalar üzerinden 1 hafta devam etti diyebilirim. Ve aynı zamanda hoşumada gitti. Ancak ne ilginçtir ki Filmin 2. serisini izledikten sonra takıntı makıntı kalmadı. :)

film tavsiyesi isteyenlere özenip liste yapıyorum, daha iyi yada kötü geri dönüş olmadı. çok kırılıyorum. yok artık tavsiye felan :D

ö.m den tavsiye istiyorlar veriyorum. benim önerdiğim dışında 15 tane filme yorum yazıyorlar bizimkilerden ses seda yok. anlamadım bu işi :)
bende isteyenlerden biriyim :)
ama o günden sonra filmleri arşive alıp okula gittim finaller yeni bitti daha yeni yeni izlemeye başlıycam filmleri ve izlediklerim de oldu :)

Yarın Transformers geliyor; benden söylemesi, kaçırılmaz, bir de açık havada oldu mu ohooo.. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./kPXhBk

aksinyonlu bir film arıyorum :D
uzakdoğu yapımı da olabilir kaliteli,konusu ve efektleri güzel olsun yeterli :)

"Görünmez Hedef" adında bir film var tavsiye ederim.

"Kartal Göz" ve "İçerideki Adam" Bol aksiyonlu filmler tavsiye ederim..

prisoner dediklerini izledim kartal göz ü beğenmedim ama içerideki adam iyiydi
Redo dediğine bakıyorum
teşekkür ederim ikinize de :)

---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

ReDo dediğini izliycem :D

Dram ve romantik film izlemek isteyen arkadaşlar izlemedilerse incir reçeli filmini izleyin fragman ve afişe aldanmayın ki ben aldanmıştım ve filmi izledikten sonra önyargılarımın kurbanı olduğumu anladım :)