Transistor
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,085
Predestination
İzlemeyen yoktur o efsaneyiAslında bir tane var, muhtemelen izlemişsindir ama muhtemelen bazı şeyleri hala yerine oturtamamışsındır Fight Club - Marla Singer
Bak bunu bu gece izlerim işteBiraz sabretseniz bu gece biseler yapcam :]
Beyin yakan film turlerinden beyni en cok haşlayan film : Zindan Adası
Filmin sonu film tarihinde bir ilk olarak 2 turlu bitiyo karar sizin
Bu tam senin aradığın film bak.Psikolojin bozulabilir dicem ama bağışık gibisin benim gibi konu başlığından belliİzlemeyen yoktur o efsaneyi
--- Gönderi Güncellendi ---
Bak bunu bu gece izlerim işte
Ya eskiden boş vaktim olduğunda izlerdim genelde bu tarz kafa yoran filmler. Çünkü cidden bu filmleri izleyince bir nevi zevk alıyorum. Hani böyle bir sorun veya problem olur çözmeye başlarsın o an film devam eder ama hem izlemek hem düşünüp çözmek hemde son ile bağdaştırmak gerektiğinden dolayı ayrı bir haz duyuyorum Fantazi işteBu tam senin aradığın film bak.Psikolojin bozulabilir dicem ama bağışık gibisin benim gibi konu başlığından belli
Gece 2 gibi buraya konu açıcam.İnşallah biter.Takipte kal.Film önerileri olacak içinde.Beyler admin üşenmedi konuyu buraya taşıdı
Ya eskiden boş vaktim olduğunda izlerdim genelde bu tarz kafa yoran filmler. Çünkü cidden bu filmleri izleyince bir nevi zevk alıyorum. Hani böyle bir sorun veya problem olur çözmeye başlarsın o an film devam eder ama hem izlemek hem düşünüp çözmek hemde son ile bağdaştırmak gerektiğinden dolayı ayrı bir haz duyuyorum Fantazi işte
Ama uzun zamandır anca 2 3 haftada 1 film anca izliyorum
Dostum sadece film veya dizi olması burayı cansız kılar tabi.Buranın sonu iyiye gitmiyor.Gerekli konuşmaları yaptıktan sonra büyük ihtimalle kapatmayı, daha kaliteli ve daha canlı bir platformda (konu) sunmayı gerçekletireceğim.
Siz değerli SDN halkı, ve film takipçileri için hazırlamış olduğum çalışmama, (DEV REHBER) yine Sinema/Film bölümünde sabit konu kısmından bakabilirsiniz.
Dostum sadece film veya dizi olması burayı cansız kılar tabi.
Öğretici kısa videolar veya insanların ilgisine göre belgesel türleri ( Bilim, hayvanlar alemi veya sıra dışı şeyler) olması buranın daha çok işleyişine katkıda bulunur.