[Film] Spirited Away

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Spirited Away (Ruhların Kaçışı)

Tanıtım:

10 yaşında küçük bir kız olan Chihiro, ailesiyle birlikte bir tünelden geçerken kaybolur ve gizli bir dünyaya girer. Burada ailesi garip bir değişim geçiren Chihiro, kendisini güçlü bir cadı tarafından yönetilen garip bir kasabada bulur. Cadı tarafından dünyaya dönmesi engellenen Chihiro, burada cadının kurbanı olan pek çok garip ruha ve yaratığa rastlar

Reezu_5724.jpg

Spirited-Away.jpg

Imdb Notu 8.6/10

[video=youtube;QORyMLG9CyA]http://www.youtube.com/watch?v=QORyMLG9CyA[/video]

BAŞARILARI:

Hayao Miyazaki'nin animasyon şaheseri olan Ruhların Kaçışı, önce 52. Berlin Uluslarası Film Festivali'nde Altın Ayı'yı, ardından 75. Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Oscarı'nı kazanmayı başarmış bir yapım. Ayrıca film, Japon sinema tarihinin en başarılı filmi olarak da kırılması güç bir rekorun sahibi.

Paylaşımcı Yorumu: İzlerken, acaba daha öte bir hayal gücü olabilirmi diye kendime sormuş ve cevap olarak bu film bence limit demiştim.​

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Methini çok duydum ama şimdiye kadar izlemek nasip olmadı, tanıtımını yaptığına göre izlemek farz oldu :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yanlış hatırlamıyorsam bi ara TRT'de bu ve bunun gibi birkaç tane daha yayınlanmıştı.

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
imdb de gelmiş geçmiş en iyi 48. film olarak gösteriliyo bunun hakkını verdiğini düşünüyorum

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İzlediğim en güzel anime filmdi, özellikle hiçbir animede görmediğim canlı renkler ve dünya beni benden aldı :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Konusu çok ilgi çekici.. Hep farklı bir dünyayı seyretmek zevkli oluyor :D